Szabadidő

Hoppá! Ő lett Whitney Houston egyedüli örököse

Minden vagyonát lányára hagyta Whitney Houston énekesnő. Volt férje és örökbefogadott fia nem kap semmit.

Hoppá! Ő lett Whitney Houston egyedüli örökseA februárban elhunyt popsztár 1993. február 3-án írta alá végrendeletét, nagyjából egy hónappal lánya – egyetlen gyermeke – születése előtt. A végrendelet értelmében a most 19 esztendős Bobbi Kristinára száll az énekesnő minden személyes tárgya, így a bútorai, ruhái, ékszerei és autói is. De a lány lett a tulajdonosa az énekesnő közel 4,5 milliárd forintot érő házának is. Houston pénze azonban egy vagyonkezelő alapba kerül. A hagyaték gondozójának Patricia Housont, a sztár sógornőjét, egyben menedzserét nevezték ki.

Bobbi Kristina 21. éve betöltése után kapja meg a pénz egy részét, a további részlethez 25 évesen jut hozzá, a maradékot pedig 30 éves korában veheti át. A vagyonkezelő alap ugyanakkor különböző célokra: tanulmányaira, lakásvásárlásra vagy valamilyen üzleti vállalkozás elindítására kiutalhat számára bizonyos összeget. Nem kapott semmit az örökségből Whitney volt férje és az énekesnő örökbefogadott fia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top