Szabadidő

Milliókat lehet nyerni Vágó új műsorával – íme a szabályok

"Ez egy klasszikus műveltségi vetélkedő, modern tálalással, izgalommal és hatalmas nyereményalappal – elsősorban tudás alapú kérdésekkel. Örülök, hogy a STORY4-en végre saját fejlesztésű műsorban próbálhatom ki magam" – árulta el a műsor házigazdája.

Milliókat lehet nyerni Vágó új műsorával - íme a szabályokMárcius 26-tól minden hétköznap 20:00-tól átVágó a STORY4-en – Vágó Istvánnal!

Az átVágó három fejezetből álló játék, az elején villámkérdésekkel. A második játékrészben, ahol már csak ketten vannak az eredeti háromból, szintén villámkérdésekre válaszolnak, ám a kérdések között egy felderítendő kapcsolatot is meg kell oldani. Aki az összefüggést elsőként felismeri, az megy a harmadik fordulóba, ahol már idő és mód is van arra, hogy egy-egy kérdéssel behatóbban foglalkozzanak. Ráadásul a harmadik forduló a műsor igazi „átvágó” része.

Játékszabály

A játék 3 fordulóból áll:

A)    Villámkérdések
B)    Névforduló
C)    átVágó

A) Villámkérdések

A stúdióban 3 játékos kezdi meg a küzdelmet, az első fordulóban villámkérdéseket kapnak. Jó válaszonként a játékmezőn egy-egy lépéssel jutnak előre. Az első és a második befutó továbbjut a B) fordulóba.

B) Névforduló

Egy tulajdonnevet keresünk (személy, földrajzi név, csoport, intézmény, stb.). A játékvezető ezúttal is villámkérdéseket tesz fel, de a válaszok valamilyen kapcsolatban vannak a kitalálandó névvel, s ezek a kapcsolatok vezethetnek el a megfejtéshez. Aki egy kérdésre tudja a választ, megnyom egy gombot, és ha az helyes, nyer 5000 Ft-ot. Aki bemondja a főrejtvény megoldását, továbbjut az utolsó fordulóba, ahol megsokszorozhatja a nyereményét.

C) átVágó

A játékos a B) fordulóban jó válaszaival megnyert 5000 Ft-jaival játszik. Maximum 8 állítással kapcsolatban kell állást foglalnia, hogy azok igazak-e vagy sem. Álláspontját a rendelkezésére álló pénzösszeg erejéig (de legalább a felével) támogathatja meg. Ha jól dönt, a feltett pénzt megnyeri, ha rosszul, elveszti. Közben egyszer passzolhat, de ha rosszul dönt, a játékának vége, és az addig megnyert pénzét hazaviheti. A 8. kérdés végén az így összegyűlt pénz (max. 12,8 millió Ft) a jutalma.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top