Szabadidő

Sokkolta rajongóit a 65 éves Cher

Új albumot készít a 65 éves énekesnő, aki ezután búcsúturnéra indul, ugyanis visszavonulását tervezi.

Sokkolta rajongóit a 65 éves Cher„Ez lesz a végső! Szeretnék még egy jó turnét csinálni” – írta az amerikai díva a Twitter-oldalára, hozzátéve, hogy nehéz feladat végigcsinálni egy koncertkörutat.

A Believe és a Shoop Shoop Song előadója legutóbb tavaly augusztusban hívta fel magára a zene világának figyelmét: The Greatest Thing címmel duettet énekelt fel Lady Gagával. A dal szerepel majd Cher ígéretek szerint hamarosan megjelenő stúdiólemezén, amely már a 26. lesz az énekesnő több évtizedet felölelő pályafutásában. Cher több mint egy évtized után jelentkezik új albummal.

Az énekesnő 2004-ben vállalkozott legutóbb turnéra. Cher azóta csak egy nagyszabású munkát vállalt, mégpedig a szélesvásznon, 2010-ben a Díva című musicalben játszott Christina Aguilera oldalán. A filmben a Cher előadásában felcsendülő You Haven’t Seen The Last of Me című dal Golden Globe-díjat nyert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top