Szabadidő

Budapesten ad koncertet a Duran Duran

Június 28-án Budapesten ad koncertet a Duran Duran.

Budapesten ad koncertet a Duran DuranA mostani Duran Duran-show-ban a négy eredeti tag – John Taylor, Roger Taylor, Nick Rhodes és Simon Le Bon –, valamint Dom Brown gitáros az utolsó album dalai mellett a 80-as és 90-es éveket is meghatározó slágereket játsszák.

A Duran Duran statisztikája igen figyelemreméltó: több mint 80 millió eladott album, 18 amerikai slágerlistás kislemez, 30 élvonalbeli angol sláger és világsiker. Utolsó albumukkal visszatértek a gyökerekhez, a Duran Duran legsikeresebb zenei világához. A kezdő kislemez, a címadó All You Need Is Now és közelmúltban megjelent Girl Panic!, valamint a hozzá készített látványos videó, amelyben a híres szupermodell-nemzedék tagjai – Naomi Campbell, Yasmin Le Bon, Eva Herzigova és Cindy Crawford – szerepelnek, ismét előtérbe helyezte a csapatot.

Jegyek először március 19. és 21. között a hivatalos Duran Duran Fan Club tagjai számára lesznek elérhetők. A hazai értékesítés március 21-én 12:00 órakor indul az interneten, illetve a jegyirodákban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top