Szabadidő

Elindult! Kamarás Iván hollywoodi blogja a Nők Lapja Cafén!

Te is úgy gondoltad, hogy egy magyar csak pincér lehet Hollywoodban? Kamarás Iván kideríti nekünk az igazságot. Egy magyar színész a film fővárosában – és kalandjai mostantól a Nők Lapja Cafén is. Indul a Kamerika blog!

Elindult! Kamarás Iván hollywoodi blogja a Nők Lapja Cafén!

Elindult Kamarás Iván blogja! Kövesd te is a magyar színész kalandjait!

„Az ember életében van olyan pillanat, amikor minden úgy alakul körülötte, hogy egyszer csak azt mondja: na, most váltok. Most valami más, valami új kell. Ezt éreztem én is” – írja Kamarás Iván a Nők Lapja Cafén mostantól futó blogjában. Iván nem sokat gondolkodott a mehetnéken, inkább ment. Jó messzire, illetve színészként hova máshova, mint Hollywoodba. „Mivel mindig is vágytam Amerikába, mindig is kíváncsi voltam arra, milyen lehet ott élni, dolgozni, úgy döntöttem: elmegyek. Mindössze egy-két címmel a zsebemben elindultam, a többit pedig a véletlenre bíztam…”

Mi viszont nem bízzuk a véletlenre, hogy megtudunk-e valamit Iván kinti kalandjaiból. Egy magyar színész Hollywoodban – ez csak izgalmas lehet!
Mi ott leszünk vele, amikor taxizik a Mulholland Drive-on, sütteti az arcát a Sunset Boulvard-on, hozzáméri a cipőjét Schwarzeneggeréhez a Walk of Fame-en, bejelentkezik Tarantinóhoz, cápát simogat a Universal vidámparkjában, híg kávét kortyolgat és véletlen ráönti Al Pacino vajszínű zakójára… meglátjuk.

Iván eltökélt szándéka bebizonyítani, hogy nem igaz a rosszindulatú állítás, miszerint egy magyar színész csak pincér lehet a film nagyvárosában. Olvasd el, hova vezetett első útja!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top