Szabadidő

Még Harry Pottert is lenyomták a Bosszúállók

A szuperhősöket és szupersztárokat felvonultató képregényfilmre, a Bosszúállókra többen voltak kíváncsiak, mint a Harry Potter utolsó részére.

Még Harry Pottert is lenyomták a BosszúállókThor, Hulk, Vasember és Amerika kapitány ütik egymást a filmben, persze nemcsak ez a vonzereje a hollywoodi szuperprodukciónak. Igazi sztárparadé: például Chris Evans feszes Amerika kapitány-rucija borzolja a csajok kedélyét, vagy Scarlett Johanson tapadós szerkójára ülnek be a pasik.
De akik imádják a Vasember-sztorikat és persze Robert Downey Jr.-t, tuti, hogy megnézik. Ügyeletes filmkritikusunk szerint Mark Ruffalónál még nem láthattunk izgalmasabb Hulkot, pedig korábban olyan színészek is alakították, mint Eric Bana és Edward Norton.

Nem csoda, hogy rekordokat döntöget a Bosszúállók – ez az első film, ami két nap alatt 150 millió dollárt ért el, három nap alatt pedig 200 millió dollárt hozott a filmet gyártó Disney Stúdió konyhájára. Ezzel lenyomta az eddigi rekordert: 38 millió dollárral megverte a valaha a legtöbbet hozó filmet a nyitóhétvégéjén, ami nem más, mint a Harry Potter és a halál ereklyéi második része. Ekkora sikerre saját bevallásuk szerint a Disney Stúdió sem számított.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top