Szabadidő

A Take That énekese írt dalt II. Erzsébet királynőnek

Felemelő klip is készült a számhoz, amiben az egykori brit birodalom lakói köszöntik a királynőt uralkodása hatvanadik évfordulója alkalmából.

Elkészült a Sing című dal, amivel II. Erzsébet királynő uralkodásának hatvanadik évfordulóját ünneplik, és egy felemelő klip is készült hozzá, amiben Harry herceg és Károly herceg is feltűnik. A videóban nemcsak a britek énekelnek az uralkodónő tiszteletére, hanem az egész egykori birodalom lakói, az afrikai gyerekektől a jamaicai bácsikig. Ettől kicsit olyan a hangulata, mint a We Are The World című számnak.
A dalt Andrew Lloyd Webber és a Take That-es Gary Barlow írta közösen. A tinilányok egykori bálványát Károly herceg beszélte rá, hogy az Egyesült Királyságon kívül is forgassanak, mert ezzel biztos elnyerik a királynő tetszését. Harry herceg egy csörgődobbal szállt be a zenei kíséretbe, bár Gary Barlow elárulta, hogy sok érzéke nincs a zenéhez Harrynek, aki pár hete azzal őrjítette meg nagyanyját, hogy DJ szeretne lenni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top