Szabadidő

Nők Lapja Családi Sziget

A Nők Lapja családi Szigeten rengeteg érdekes foglakozással várjuk az oda látogatókat! Az Ezosátor elmaradhatatlan vendége Ízing Klára, a sminksátorban profiktól tanulhatunk egyszerű fogásokat!

Bárányfelhő Családsegítő Sarok
A Bárányfelhő Fejlesztő Gyermekközpont munkatársai várják a szülőket, akik az alábbi pedagógusoktól kaphatnak tanácsokat:
* gyógypedagógus, pszichopedagógus
* gyógypedagógus, logopédus
* gyógytornász, hydroterapeuta
* koordináló ember
Bárki felteheti kérdéseit a számára fontos témákban, legyen az iskolaválasztás, figyelemzavar, a testvérek közötti rivalizálás. A szülők egyénre szabott tanácsokat kaphatnak a szakemberektől.

Nők Lapja Családi Sziget

Sminktanácsok
Minden családos nőnek és anyának szüksége van arra a kis időre, amikor csak saját magával foglalkozik. Naponta néhány perc is elegendő ahhoz, hogy egy elfoglalt anyuka is teljes értékű NŐnek érezze magát!
Szakértőink sminktanácsadással, bőrápolási tanácsokkal látják el az érdeklődőket, sőt, be is mutatják, hogyan sminkelhetik ki magunkat az elfoglalt anyukák reggelente a nagy rohanásban.

Nők Lapja Ezotériasátor
A Nők Lapja Ezotéria csapata ismét az önök rendelkezésére áll.
Nyerges Dóra numerológus, Ercsei Ilona tenyérelemző, Görgényi Csilla kártyavető és Izing Klára asztrológus várja olvasóinkat 10-től 18 óráig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top