Szabadidő

Íme a nagyszínpad programja!

Fantasztikus előadások kicsiknek és nagyoknak! Gyerekelőadások, Lola, Keresztes Ildikó, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán csak pár név a változatos fellépők közül. Várunk mindenkit a Nagyszínpadnál!
 Nagyszínpad szombat  • 2012 június 2., szombat

Íme a nagyszínpad programja!10.00-11.00        Balansz (táncos előadás)
11.00-11.45        Bőrönd mese Patai Annával
13.15-13.45        Puskás Peti
13.45-14.15        Lola
14.15-14.45        Brasch Bence
14.45-15.45        Vadas Zsuzsa
16.00-17.00        Müller Péter
17.00-17.30        Takács Nikolas
17.30-18.00        Keresztes Ildikó
18.00-19.00        szünet
19.00-20.00        Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán koncert

Bőröndmese 11.00
Egy 10 éves kislány kalandja egy CSODABŐRÖNDDEL és egy igazi cirkuszi kiskutyával. Fancsa a kislány, nem szeret iskolába járni és tanulni. Inkább csavarogna. Legszívesebben csak utazgatna és bejárná az egész világot. A BŐRÖND viszont már nem szeret utazni, világot látni, inkább iskolába járna, mert az biztosan izgalmasabb és érdekesebb. Ezt a problémát egy hófehér cirkuszi kutyus oldja meg, KOXY a trapéz koronázatlan királya.
Mesemusical Patai Anna szereplésével, sok zenével, játékkal és tánccal, 5-10 éves gyerekeknek.

Vadas Zsuzsa és a lufihajtogatás 14.45
Vadas Zsuzsa vendége: Dömötör Zsolt, kétszeres lufihajtogató világbajnok, több nemzetközi díj nyertese. Egyenesen Dallasból érkezik hozzánk, innét Libanonba indul, hogy a bejruti gyerekeknek is örömöt szerezzen és persze újabb díjjal szeretné gyarapítani, tekintélyes trófea-gyűjteményét.
Itt az alkalom, hogy a Családi hétvége vendégei is megismerjék. Szívesen látunk a színpadon néhány önkéntes jelentkező gyereket, akik kérdéseket tehetnek fel a lufizás nagymesterének és kipróbálhatják a lufihajtogatást. Lehet, hogy közülük kerül ki a következő világbajnok? Kiderül. Bátraké a szerencse: a legügyesebbek ajándékba kapnak egy eredeti lufiremeket, Dömötör Zsolttól.

Beszélgessünk Müller Péterrel 16.00
Sok olvasónk kérdezi, hol lehet személyesen találkozni Müller Péterrel. Most itt az alkalom. Beszélgetésre hívja önöket a Családi Hétvégén. A téma mi lenne más, mint a szeretet.
Szeretettel várunk mindenkit egy kis előadásra a Millenáris Park nagyszínpadához szombaton 16.00-17.00 óra között.

Takács Nikolas 17.00
Az X-Faktor sztárja
Nikolas a 2010-es X-Faktor folyamán minden egyes adásban egyértelmű sikert aratott, mind a mentorok között, mind a nézők között. A tehetségkutató meghozta számára az ismertséget és sok-sok rajongót, akik szavazásukkal egészen a 2. helyig juttatták!
Érdemes tudni róla, hogy kivételesen szép hangját sokáig csiszolgatta, mire elért idáig. A francia keresztnevű fiatalember 2005-ben érkezett Magyarországra Galántáról, hogy a Kőbányai Zenei Stúdióban tanulhasson. Tavaly pedig egy klipje is megjelent Egy igazi szó címmel.

Keresztes Ildikó17.30

A démon, aki bennem van című műsorából
Ez a nyár nem a kikapcsolódásról szól majd Keresztes Ildikónak, hiszen rengeteg fellépése lesz. Első a sorban a Nők Lapja Családi Hétvégéje, ahol fél órán keresztül élvezhetjük az énekesnő koncertjét, aki egyaránt otthon van a rock, a hard rock, a blues és a musical műfajában is.

Szinetár Dóra – Bereczki Zoltán koncert 19.00
Hollywoodi Duettek
Szinetár Dóra régi nagy kedvence a Nők Lapja olvasótáborának. És mióta egy pár Bereczki Zoltánnal, még nagyobb sikert aratnak fellépéseiken. Így aztán nem múlhat el Nők Lapja Családi Hétvége, hogy a Fővárosi Operett színház üdvöskéi ne adnának élő koncertet rajongóinak, minden alkalommal hatalmas tömegeket megmozgatva.

Nagyszínpad  • 2012 június 3., vasárnap

10.00-11.00    Balansz (táncos műsor)
11.00-11.45    Bóbita együttes
13.15-14.15    Dolhai Attila
14.15-15.15    V. Kulcsár Ildikó
16.30-17.30    Schaffer Erzsébet
17.30-18.30    SP LIVE – NEW WAWE

Gyerekeknek
Bóbita együttes 11.00
Az aktív gyerekműsor főként a 5-12 éves korosztályhoz szól. A fellépések élő koncertek – ezért is vált az együttes a művelődési házak, fesztiválok, céges rendezvények kedvelt szereplőjévé. A Nők Lapja olvasóinak gyermekei is biztosan élvezik majd az előadást.

Íme a nagyszínpad programja!

Dolhai Attila és a Gypsyland 13.15
Részletek a Forró Vér című műsorból
Dolhai Attila a Cigányszerelem próbái kapcsán ismerkedett meg a Gypsyland nevű jazz zenekarral, akikkel azonnal megtalálták a közös hangot, s az előadás kapcsán CD-t is megjelentettek. A közös zenélés igazi jutalomjátékká vált. De minden férfi mellé kell egy nő, pláne öt férfi mellé. Így a Forró vér koncerteken sztárvendégként fellép az Operettszínházból és a televízióból is jól ismert Peller Anna.

Íme a nagyszínpad programja!

Egy korty derű
V. Kulcsár Ildikóval 14.15
Szeretettel és jókedvvel várok minden kedves Olvasót – unokákat, szülőket, nagymamákat és egyedülállókat – egy jóízű beszélgetésre, amelyben a gondok, bajok, fájdalmak helyett a derű és a humor lesz a főszereplő. Megpróbálom bemutatni, hogy mennyi bánaton és buktatón segíthet át minket az irónia, az önirónia, és szeretném meggyőzni önöket, hogy igenis van út lélektől lékig. Hiszen valamennyien arra vágyunk, hogy felépíthessük a magunk „szeretetvárát” – családját –, hogy abban jól érezze magát gyerek és felnőtt. Mindehhez egy remek énekesnő Kádek Heny lesz a segítségemre, aki beleénekel majd a mondókámba. Jöjjenek el, mert a mosoly mindent és mindenkit megszépít!

Az ember védtelen, ha szeret
Schaffer Erzsébet 15.45
Egy remélhetően napsütéses, júniusi délutánon lehet, hogy komoran hangzik a fenti cím. Ne tartsanak tőle. A találkozások, emberi sorsok, melyekről az írásaimban már olvashattak, igazi tudást adnak. Ilyen tudásról árulkodik ez a mondat is. Innen kezdenék mesélni. Hogy aztán csöndeken, könnyeken és nevetéseken át eljussunk igazi dolgainkhoz: mit kezdhetünk az érzelmeinkkel. Szerelmek és találkozások, elválások és megtalálások füzérén át jutunk el a játékig, a legkomolyabb játékig, ahol ott az ember a maga esendő és bizalomra kész lényével, mindennapi küzdelmeivel, az életével. Petrás Mária éneke szakítja meg majd a csöndeket, s ígérem, recepttel együtt hozom a süteményt, s most már a szőlőnk borát, hogy koccinthassunk!
Szeretettel, várakozással: Schäffer Erzsébet

SP LIVE – NEW WAWE 17.30
SP, azaz Éder Krisztián, vagy ahogy mások ismerik, a soproni kölyök 12 éves kora óta a zene rabja. A koszos utcai ütemektől kezdve az R’n’B-n át a popig minden megtalálható zenei palettáján.
A közönség már megszokhatta, hogy SP évről évre friss és izgalmas hangzású albummal jelentkezik – a New Wave mégis más, mint bármi, amit eddig hallhattak tőle. A korong bővelkedik slágergyanús dalokban, melyeknél SP az eddig megszokott hip-hop ütemekre építkező pophoz némi elektronikát és akusztikus hangzást is vegyített.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top