Szabadidő

Tippek a pünkösdi feltöltődéshez

Közeleg a pünkösdi hosszú hétvége, néhány tippet adunk a feltöltődéshez.

Pünkösdi hangulatMegújulás a vízparton – Megújulás a Clubban

Napfény, tópart, kikötői hangulat. Tökéletes feltöltődés, kényeztető kezelések és gasztronómiai utazások várnak Rád is a megújult Yacht Club Hotel Spa & Restaurant-ban, a siófoki vitorláskikötő ölelésében. Élvezd a napfény simogatását a pezsgőfürdőben, ússz a hűsítő medencében  és kortyolj házi készítésű limonádét panorámás teraszainkon.

Most akár meg is nyerheted a pihenésedet, ha feliratkozol hírlevelünkre! »

 

Pünkösdi hangulatIdén is pünkösdi királyt választanak Ópusztaszeren! – Pünkösdölő  2012. május  27–28.

A keresztény egyház egyik fő ünnepén pünkösd gazdag hagyományai kelnek életre az Ópusztaszeri Emlékpark skanzenében. Alföldi muzsikaszó mellett bodzázás, néptáncbemutatók, bábelőadások, terelési bemutatók és ügyességi versenyek színesítik a kétnapos programkínálatot, melyet az országos pünkösdi királyválasztás koronáz meg, melynek gyökerei a 16. századig nyúlnak vissza. A 400 éves hagyományokkal bíró szokást elevenítik fel évről évre az Emlékparkban, melynek keretein belül a címért versenyző legények számos próbán mérik össze ügyességüket. Szokás szerint lesz vágtázás, karikás ostorozás, nyereg nélküli összetett verseny és fokossal célzás is. Aki a leggyorsabbnak és legügyesebbnek bizonyul a lovas virtuskodás során, az lesz idén a pünkösdi király!

Itt olvashatsz bővebben az ópusztaszeri pünkösdi programokról »

 

Pünkösdi hangulatA WELLAMARIN Hotel ajánlata

A zamárdi Hotel Wellamarin****-ban eltöltött hosszú hétvége során vendégeink visszakaphatják mindazt, ami a mindennapokból elveszett.

A Csodát. Azt a Csodát, melyhez hozzájárul a szobákból táruló balatoni panoráma, a gasztronómiai ízkavalkád, a testet-lelket felüdítő

wellness szolgáltatások, s mindazon élmény, melyet magas színvonallal párosítva nyújtunk a Csodatónál pünkösdkor is!

Pünkösd a Hotel Wellamarin****-ban »

 

Pünkösdi hangulatKRILL OLAJ:

A tavaszi időszakban érdemes többet törődnünk az egészségünkkel és megújulnunk a természettel együtt. Segít ebben a Krill Olaj kapszula, amely páratlan omega–3-forrást jelent. A VITAkrill a világ legtisztább vizeiből lát el omega–3-zsírsavval, ami jótékony hatással van többek között a szív- és érrendszerre és az ízületekre.

A Vitavell kínálatáról bővebben »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top