Szabadidő

Idén is vár Rád a balatoni nyár!

Rohamléptekkel közeledik a nyár és mi már alig várjuk, hogy a napsütéses hétvégéket vagy a jól megérdemelt nyári pihenésünket a Balaton mellett tölthessük el. Hogy megkönnyítsük a választást, íme, néhány tipp!

Hangolódjon velünk egy hullámhosszra…

További fotókért kattints a képre!
           További fotókért kattints a képre!

Ugorjon le a Balatonra és már most töltődjön fel a nyár hangulatával Zamárdiban, a négycsillagos Hotel Wellamarinban!

Az új, Balaton-parti wellness szálloda megteremti azt a környezetet, melyre Ön is vágyik, legyen az romantika, pihenés, szórakozás vagy testi-lelki felüdülés.

A feng-shui elven berendezett exkluzív terek és erkélyes, balatoni panorámás szobák, apartmanok és lakosztályok tökéletes lehetőséget biztosítanak a teljes kikapcsolódásra a tájolásnak megfelelő kék, mályva és zöld színű enteriőrökkel.

 
A Black & Orange wellness részleg kültéri és beltéri élménymedencéje, a finn, bio és infraszaunák, caldárium, tepidárium, gőzkabin valamint a masszőrök kényeztető kezelései elhozzák Önnek a testi-lelki megújulást. Kulináris élményekkel gazdagodhat a Scala étterem büféasztaláról, vagy a nem mindennapi ételeket tartalmazó a’ la carte étlapról, de a Bohém Bowling Caféban elfogyasztott délutáni kávé és házi cukrászsütemény is maradandó íz élményt hagyhat Önben! Egy frissítő nyári zápor ideális alkalmat teremt a szálloda indoor programjainak kipróbálására, így a kétsávos bowlingpálya, squash, csocsó és X-boxok nyújtanak szórakozási lehetőséget minden korosztálynak. Majd miután a vihar elvonult, s a meleg balatoni szellőtől kedve támadna egy part menti sétára, ne feledkezzen meg útba ejteni a szálloda Goblen grill bárját, melynek teraszán egy megérdemelt pezsgő vagy bor társaságában gyönyörködhet a Tihanyi-félsziget s a Balaton romantikus látványában.

A Feng-shui, a Kikapcsolódás, az Ízek, a Wellness hullámhosszán hangolódhat egy tökéletes hosszú hétvégére, vagy akár a családi nyaralására gyermekanimációs programokkal és játszóházzal, de egy üzleti tárgyalás, vagy csoportos rendezvény alkalmával is megtalálhatja számítását a professzionális hang-és videotechnikával felszerelt konferencia és szekciótermekben. Végezetül meg kell említeni a 21. században igen nagy szerepet játszó fenntartható fejlődést is a szálloda kapcsán, hiszen a környezettudatosság jegyében a napkollektorok, az energiatakarékos izzók, helyi termelőktől származó alapanyagok felhasználása mellett Ön is tehet környezetéért a szelektív hulladékgyűjtéssel, melyre lehetőség nyílik minden lakóegységben.

Irány a Balaton, irány a Hotel Wellamarin****, hogy a képzelet a tökéletes pihenésről valóra válhasson!

További információk:

Hotel Wellamarin**** Leisure & Wellness
H-8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1
Idén is vár Rád a balatoni nyár!
Telefon: 84/545-800
Fax: 84/545-020
E-mail:
info@wellamarin.hu
Web: http://www.wellamarin.hu/

Indul a balatoni nyár – Hotel Azúr**** Siófok

További fotókért kattints a képre!
             További fotókért kattints a képre!

Utazhatunk bármilyen egzotikus helyekre, sokan érezzük úgy, hogy a Balaton nélkül nincs igazi nyár.

Manapság itthon is ugyanarra színvonalas szolgáltatásra vágyunk, amit külföldön megszoktunk: arra, hogy a szállodánk kínálatában a saját strand mellett szerepeljen úszómedence (lehetőleg több is), élményfürdő, wellness-részleg, többféle sportlehetőség, és persze finom falatokkal kényeztető konyha.

A hazai táj vonzerejét a négy csillag nyújtotta magas színvonallal kombinálja Siófok legelegánsabb szállodája, a Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda.

A mediterrán stílusú hotel – amely a maga közel 1000 négyzetméternyi vízfelületével büszkélkedő wellness- és fürdőcentrumával a régió egyedülálló komplexuma – évszaktól függetlenül biztosítja a kikapcsolódást és a pihenést. Van itt pezsgőfürdő, gyermekmedence, kinti és benti élményfürdő, mellette pedig finn szauna, gőzfürdő, illatkamra, sókamra és Kneipp fürdő.

A szálloda külön figyelmet szentel a kisgyermekkel érkező családokra. Az Azúr Gyermekklubban a kicsiket színes programok, és megannyi meglepetés várja: lufihajtogatás, arcfestés, kreatív játékok, kézműves programok, íjászat, röplabda, családi foci és gyerekmozi pattogatott kukoricával. Jó időben a szállodát körül ölelő hathektárnyi ősfás parkban számos programlehetőség kínálkozik a felnőttek részére is: szórakoztatásukról animátorok csapata gondoskodik, – salakos teniszpálya, strandröplabda pálya, műfüves futballpálya -, de igazi kincsnek számít a medencéktől karnyújtásnyi távolságra, a ház saját, homokos strandja, ahol a napfürdőzés mellett kellemes nyári estéken élvezhetjük a Balaton gyönyörű fényeit egy kellemes koktél mellett.
Foglalja le most nyaralását 10 % előfoglalási kedvezménnyel.

További információ:

Hotel Azúr Szállodaipari Zrt. Idén is vár Rád a balatoni nyár!
8600 Siófok, Erkel Ferenc utca 2/C.
Telefon: 00 36 84 501 400
Fax: 00 36 84 501 42
Web: www.hotelazur.hu

Két Korona – ahol a Balaton a lábai előtt hever

További fotókért kattints a képre!
       További fotókért kattints a képre!

A Balaton, ahogy még sohasem láthatta – túlzás nélkül mondható ez el a lenyűgöző látványról, mely a balatonszárszói Két Korona Konferencia és Wellness Hotel nyugalmat árasztó szegleteiből elénk tárul.

A családosok körében egyre kedveltebb, szálloda azok közé tartozik, ahol nem lehet rosszul szobát választani: a superior szobák nyugati fekvésű erkélyeiről a tavon játszó fények játékát fegyelmező Badacsony, míg a keleti oldalról a Tihanyi-félsziget szelíd vonalai gondoskodnak a nem mindennapos panorámáról.

Standard szobáikból a szálloda hangulatos belső kertje tárul a vendégek elé.

A Két Korona Wellness Hotel vendégei rendelkezésére áll a szálloda kültéri medencéje, és az egész éven át nyitva tartó fedett rész élményelemei, fekvő- és ülőpaddal, sodrófolyosóval, pezsgőmedencével, gyermekmedencével, melyet gőzkabin, finn szauna és caldarium egészít ki. A wellness centrum kínálatában megtalálhatók a különféle masszázsok és kezelések, a visszatérő vendégkör árulkodik a szálloda masszőrének hozzáértéséről.

Az itt pihenő látogatók gasztronómiai élményeket szerezhetnek a szálloda konyhafőnöke által komponált ételkülönlegességek elfogyasztásával.
Balatonszárszó és környéke a családosok paradicsoma mutatott rá a szálloda tulajdonosa arra, hogy a térség nem csupán a déli Balaton-part zöldellő és sekély vizű strandjai miatt tökéletes választás.

A legkisebbek kedvét nemcsak a helyi Csukás István Gyermekszínházban lesik az idegenforgalmi szezonban, hanem Balatonszárszó és a közvetlen szomszédos Balatonföldvár is szabadtéri programok sokaságával igyekszik az egyes korosztályok kedvében járni.

Ahogy a kicsik számára a kreatív foglalkozások, a strandi animáció vagy egy-egy nyári bábelőadás kihagyhatatlan, úgy érdemes a felnőtteknek rövidebb vagy hosszabb pincelátogatást, borkóstolást tervezni a pihenés időtartama alatt. A környező Szólád, Kötcse pincészeteinek érmes borai a Balatonboglári borvidék napsütötte lankáinak legjobb szőlőiből készülnek. A táj nem csupán bortermő vidékként ismert, a településtől délre eső területek gyalogos és kerékpáros túrák tervezéséhez ideális terepet jelentenek.

Rövid autóúttal több lovas centrum elérhető, de tíz kilométeren belül ígér feledhetetlen élményeket a déli part legnagyobb kalandparkja is.

Szeretettel várjuk egész évben Balatonszárszón, a Nyugalom Szigetén!

További információk:

KÉT KORONA **** KONFERENCIA ÉS WELLNESS HOTELIdén is vár Rád a balatoni nyár!
8624 Balatonszárszó, Csárda u. 18.
Telefon: +36 (84) 363-115
Fax: +36 (84) 362-823
Email: info@hotelketkorona.hu
Web: www.hotelketkorona.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top