Szabadidő

Koncert: Budapestre jön a Muse

Novemberben Budapesten ad koncertet a Muse zenekar - jelentette be a hírt a szervező Live Nation.

Novemberben Muse koncert BudapestenHabár a Muse 1994-ben alakult, nevét akkor jegyezték még az emberek, amikor The Resistance anyagukkal gyakorlatilag átírták a brit pop-rockról alkotott képet. A Muse 2010-ben olyan kritikákkal büszkélkedhetett, mint a New Musical Expresstől származó “az évezred legfontosabb hangjainak gyűjteménye”, vagy hogy “a Muse nélkül nem értelmezhető a brit kortárs zene” (Uncut).

Az együttesnek eddig 5 stúdióalbuma jelent, új anyaguk szeptemberre várható. Népszerűségükre jellemző, hogy a Twilight sorozat Holdfogyatkozás cimű filmjének betétdalát is ők írták, Neutron Star Collision (Love Is Forever) címmel. Szakmai elismertségüket jelzi, hogy fellépett velük már Edge a U2-ból, Eminem, Dave Grohl a Foo Fightersből vagy Brian May a Queenből.

2012. november 20-án a magyar közönség a két évvel ezelőtti kirobbanó sikerű Sziget fellépés után végre újra önálló koncerttel láthatja a bandát a Budapest Aréna színpadán.

A hivatalos rajongói klub tagjai számára már elérhetők a jegyek a zenekar oldalán keresztül, június 14-én 10 órától pedig mindenki biztosíthatja helyét a koncerten a Ticketpro országos hálózatában vagy a www.livenation.hu oldalon keresztül megvásárolt belépőjével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top