Szabadidő

Párkapcsolati problémák, ahogy mi, magyarok látjuk

Stohl András, Rudolf Péter és Tompos Kátya is szerepel a Nejem, nőm, csajom című új romantikus vígjátékban, melynek forgatásán a Nők Lapja Café épp egy párcserés szex megbeszélésének közepébe csöppent.

Párkapcsolati problémák, ahogy mi magyarok látjukMindenre elszánt asszony

Az első forgatási napon egy elegáns óbudai étterem asztalánál négy szereplő éppen azt beszéli meg, hogy benne lennének-e egy párcserében, de a beszélgetés végkifejletére a decemberi premierig kell várnunk. A film sztoriját az alkotók hétpecsétes titokként őrzik, de az már biztosnak tűnik, hogy négy nő és az ő párkapcsolati problémáik állnak majd a középpontban, és persze a szépségszalon, ahol a szálak összefutnak. A Stohl András feleségét alakító Gubík Ági szerint a film felnőtt módon közelíti meg a párkapcsolatokat és a szexualitást: „Egyszerre drámai és vicces helyzeteket láthatunk. Az én figurám például mindenre képes azért, hogy gyereke lehessen, és ebben a tervében semmi nem akadályozhatja meg” – mondja a színésznő.

Visszatér az új Tompos Kátya

Az alkotók szerint a szereposztás legnagyobb meglepetését Rudolf Péter tartogatja, aki egy tőle szokatlan karakter szerepben állhat helyt: „Két nagyon is összeillő ember összesodródik, de amikor egymásé kéne hogy legyenek, akkor derül ki valami, ami egészen groteszk fordulatot hoz. Ha többet mondanék, lelőném a poént” – mondta nekünk a színész, de nemcsak ő, hanem Tompos Kátya is profin őrzi a produkció titkait: „Egy mélyen vallásos család tagjai között történik egy konfliktus. Ennyit mondhatok a történetszálamról.” A mostanában a média elől kissé visszavonult színésznő azért azt megosztotta velünk, hogy mi volt az oka a háttérbe vonulásnak: „Nemcsak a zenére akartam koncentrálni, hanem szerettem volna magam mögött hagyni a lányos szerepeket, és már igazi nőként visszatérni mind a színpadon, mind pedig a filmekben.”

További fotókért kattints a képre.
További fotókért kattints a képre!

A Nejem, nőm, csajom igazi csajos szórakoztatást ígér, amire biztosíték lehet a női dominancia a forgatókönyvírásban is. Szajki Péter (Intim fejlövés) rendező/forgatókönyvíró eleinte még egyedül írta a történetet, de párja, Vörös Adél annyiszor szólt bele a sztoriba és mondta el, hogy mit gondolnak és hogyan beszélnek a párkapcsolatokról a nők, hogy végül kinevezte társ-forgatókönyvíróvá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top