Szabadidő

Ilyen lett az új Dallas-főcím – videó

Magyar idő szerint csütörtökön hajnalban visszatértek a képernyőre Jockey, Bobby, Samantha és a többiek. Az új főcím egyelőre elég visszafogott.

Ilyen lett az új Dallas főcím - videó21 évvel ezelőtt, 1991-ben vetítették az utolsó Dallas-részt. Most visszatértek a Ewingok, igaz, a sztori már a fiatalok harcáról szól. Bobby fia, a jól fésült Christofer az alternatív energiaforrások híve, míg Jockey csemetéje, a kis Johnny, egész Southforkot feltúrja, hogy egy csepp olajat is találjon. Az első részben a 71 éves Linda Gray – Samantha – fiatalabbnak néz ki, mint az 54 éves Charlene Tilton – Lucy. Jól látható, hogy kinek sikerültek jobban a plasztikái.
A sorozat főcíme egyelőre elég visszafogott, bevett szokás, hogy akkor kezdik mutogatni fotókkal a szereplőket, ha a sorozat megéli a második évadot. Ráadásul nagyon úgy néz ki, hogy a nagy öregek csak a sorozat első néhány epizódjában lesznek jelen, aztán Bobby és Jockey visszatér a nyugdíjas életbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top