nlc.hu
Szabadidő
Gyógyulj, pihenj és szórakozz Veszprémben (X)

Gyógyulj, pihenj és szórakozz Veszprémben (X)

Veszprém a királynék városa, amit a Balaton közelsége és a Bakony zöldje tesz igazán varázslatossá. A pihenni-gyógyulni vágyók, a történelem szerelmesei és azok is jól érezhetik magukat városunkban, akik kulturált szórakozásra vágynak.

Ajánlatainkkal segítünk, hogy te is megtaláld a számodra ideális lehetőséget egy kis kikapcsolódásra!

 

Wellness Völgy Veszprémben – „Itt hajnalban a Balaton, este a Bakony illatát érzed…”

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Veszprém első  négycsillagos wellness- és konferenciaszállodája a város egyik legszebb pontján, a Betekints-völgyben, a Séd patak partján, csodálatos klímájú erdei környezetben fekszik. A Völgyhíd ívei, az ezeréves vár sziluettje, az ősi templomok tornyai felejthetetlenné teszik az itt eltöltött órákat, valamint biztosítják a nyugalmat a teljes kikapcsolódáshoz.

A hotel szolgáltatásai és környezete ideális helyszínt biztosítanak mind a családos és egyéni pihenéshez, mind a céges konferenciák, előadások, tréningek és egyéb rendezvények megszervezéséhez, lebonyolításához is.

 

Négycsillagos hotelünk 38 igényesen kialakított szobával – összesen 85 férőhellyel – várja az idelátogatókat. A szálloda közel 90 fős étterme rendelkezik egy 250 m2-es rendezvényteremmel is, ami három részre szekcionálható, így akár 200 fős rendezvények megtartására is alkalmas. Konferenciatermünk 2012 nyarán új arculattal és a legmodernebb technikákkal bővül.

Otthonosan berendezett szobáink mindegyike saját fürdőszobával rendelkezik, színes tv-vel, minibárral és telefonnal, hajszárítóval felszerelt, nagy részük légkondicionált. Kamerával őrzött parkolónk mellett díjmentes WIFI is vendégeink kényelmét szolgálja.

Wellnessrészlegünk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja szállóvendégeinknek és a wellnesselni vágyóknak: sókamra, gőzkabin, finn szauna, bioszauna, infrakabin, Kneipp-taposó, skót zuhany, jégkásagép, dézsazuhany, wellness-Bár, felnőtt élménymedence, pancsoló gyermekmedence, jacuzzi, masszázs, kozmetika, kéz- és lábápolás, tornaterem, fitneszterem, relaxációs szoba, gyermeksarok, szolárium, valamint egy tetőtéri napozóterasz ahol lélegzetelállító panoráma nyílik Veszprém jelképére, a Viaduktra.

Képgalériához látogasson el a www.betekints.hu-ra.

Szállodánk igyekszik a fogyasztói igényeket maximálisan figyelembe venni, így a kézilabda magyar bajnokság, valamint a BL mérkőzéseire, a nyári veszprémi fesztiválokra (VeszprémFest, Utcazene Fesztivál) egyedi, különleges csomagokat biztosítunk. Csomagajánlatainkban a programokra szóló belépőjegyeket is biztosítani tudjuk.

Bababarát szolgáltatásainknak köszönhetően (babaágy, etetőszék, gyermekkád, egyes szobákban konyhasarok, valamint gyermekpancsoló, játszószoba) már az egészen kis gyermekekkel érkezők is otthon érezhetik magukat.

Szállodánk 15-20%-os előfoglalási akcióval, hétvégékre kialakított kedvező áru csomagajánlatokkal, valamint széles szobatípus választékkal biztosítjuk azt, hogy mindenki a pénztárcájához szabottan élvezhesse szállodánk kényeztető szolgáltatásait.

Legyen szívesen látott vendégünk Veszprémben, s emlékezzen kollégáink kedvességére, az érintetlen környezetre és az Önöknek nyújtott szolgáltatásainkra.

Betekints Wellness és Konferencia Hotel**** – az emlékezetes választás Veszprémben!

 

További információk:

Betekints Wellness és Konferencia Hotel****
8200 Veszprém, Veszprémvölgyi u 4.
Tel.: 06-88/ 579-280.
Web.:
www.betekints.hu

 

Gyógyuljon Veszprémben a Két Lotti Villa – Gyógypanzióban!

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Veszprémben nyáron a programok és a balatoni lehetőségek mellett újdonsággal kedveskedünk mindenkinek, aki szeretne:

 – pihenni nyugodt és családias környezetben, kényelmes szobákban, szolid árak mellett. 

 – gyógyulni alternatív gyógymódok alkalmazásával

 – tanulni a tanfolyamainkon.

Panziónk 20 fő részére biztosítja a pihenéshez alkalmas helyet Veszprém belvárosától pár percre.

 

 

A gyógyulásban okleveles természetgyógyászok és terapeuták kínálnak rendszeresen masszázsokat, (tibeti hangtálas, korokán, lávaköves, köpölyözés, ízületi kimozgatás, hawaii templomi masszázs és holistic pulsing vagy lélekmasszázs stb.), terápiás kezeléseket (mátrix energetikai kezelés, Hellinger-családállítás, stb.) Bővebben a www.ketlotti.hu-n.

A tanfolyamainkkal is az egészséges életmód és az öngyógyítás áll a középpontban, ahol képzett oktatók tartanak előadást kristálygyógyászatról, homeopátiáról, szellemgyógyászatról stb. Bővebben a www.ketlotti.hu-n. (Maximum 30 főig tréningekhez helyet tudunk helyet biztosítani!)

Kérem, hogy egyeztessen időpontot és pihenjen a panziónkban, gyógyuljon természetes úton és tanuljon a kurzusainkon!

Időpont egyeztetés mobilon: 06 70/638-0545-ön a panzió vezetőjénél, vagy személyesen Veszprémben a József Attila út 21-ben a Panzióban.

További információk:

Két Lotti Villa – Gyógypanzió
8200 Veszprém, József Attila út 21.
06 70/638-0545
www.ketlotti.hu

Nagy hangok, nagy hangulatok a VeszprémFesten

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Éteri szoprán, házakat döngető basszbariton, andalító kubai dallamok, zsigerekig ható jazz, könnyed pop és kemény funky.
Négy napon keresztül visszhangozzák majd mindezt a királynők városának ódon falai. A 9. VeszprémFesten idén is csak kapkodhatja mindenki a fejét a számtalan világsztár láttán, hallatán.

A nagyszínpadi programok nyitó előadóját nemes egyszerűséggel csak élő gitárlegendaként szokás emlegetni jazzberkekben. Meg pop-, funky-, soulberkekben. Meg szinte minden létező zenei műfajban.

 

George Benson, a szakma által 10 Grammy-díjjal, a közönség által pedig fél évszázadnyi töretlen rajongással elismert gitáros legújabb, Gitar Man című albumával indítja a sztárok sorát július 18-án.

A második nap fellépői „csak” nagyjából fele ennyi ideje tartoznak a popvilág élmezőnyéhez, de senkit nem lepne meg, ha ez ugyanígy maradna az elkövetkezendő huszonöt esztendőben is. A Mark Reilly dirigálta angol Matt Bianco és az izlandi Mezzoforte csak a hangvételen lazít egy kicsit július 19-én, a színvonalon nem. Jóvoltukból egy jellegzetes hang és egy jellegzetes hangzás dobja fel a hangulatot régi és új slágerekkel. 

Az Orquesta Buena Vista Social Club® featuring Omara Portuondo produkció esetében viszont már nem is érdemes – s talán nem is ildomos – számolni az évtizedeket. Az örökifjú kubai művészekhez a Latin Grammy-díjas énekesnő csatlakozott, hogy a son montunos, a danzó, a cha-cha-cha, a boleró és kubai jazz dallamaival ejtsék rabul a közönséget a harmadik napon.

A humort és klasszikus zenét ritkán ötvözik olyan sikerrel, mint tette ezt Donizetti Don Pasquale című művében. A fesztivál záróeseményeként, július 21-én az opera félig szcenírozott változata szólal meg két világsztár, Miklósa Erika és Ruggero Raimondi főszereplésével.

A 0. napon, július 17-én Geszti Péter és a Gringo Sztár lép fel szintén a nagyszínpadon, a Jazz+Az énekesnőinek vendégszereplésével.

Veszprém már előző péntektől, július 13-tól várja vendégeit a Rozé, Rizling és Jazz Napokkal, ahol a balatoni borászok és az ingyenesen látogatható nívós koncertek könnyed, zenés nyári estéket ígérnek.

További információ az előadókról, a kísérő rendezvényekről a www.veszpremfest.hu -n.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top