Szabadidő

Sziget: A Facebookon követhetitek egymás mozgását

A Fesztiválkártya Facebook-alkalmazásának segítségével könnyűszerrel megtaláljátok egymást a Szigeten.

A Szigetfesztivál idejére a Hajógyári-sziget egy hatalmas tömegmasszává alakul át, ahol jaj annak, aki elveszíti szem elől a társát, barátait, őket újra megtalálni komoly – olykor lehetetlen – kihívás. De még szerencse, hogy a Sziget elképzelhetetlen söröspult nélkül, ahol idén elcsíphetjük az elveszett barátokat. Hogyan?

Sziget: A Facebookon követhetitek egymás mozgását
Első nap Fotó: Sziget.hu

Az elkeveredés problémáját orvosolandó idén a fejlesztők Facebookot hívták segítségül: a Metapay Fesztiválkártyához olyan Facebook-alkalmazást kapcsoltak, melynek segítségével könnyebben megtalálhatják egymást az ismerősök.

Internetes regisztrációval a kártyát össze lehet kötni a Facebook-alkalmazással, ami a felhasználó hírfolyamában feltünteti, hogy mikor és hol fizetett utoljára. Az üzenet csak a helyet és az időpontot tartalmazza, a fizetés összegét nem. Persze a közösségi oldalon mindez csak akkor jelenik meg, ha a felhasználó ehhez hozzájárult, az alkalmazást bármikor fel lehet függeszteni. Mindannyian átéltük már az élményt, amikor a szórakozásra szánt idő fele egymás keresgéléssel és a telefonba való kiabálással telik – ezzel talán eggyel jobb lesz a helyzet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top