Ha eddig csak szalonnát szerettél sütögetni a tábortűznél, vagy sült krumplit, esetleg egy jó nyársat, bográcsos pörköltet és halászlét, akkor itt az idő, hogy kitörj a jól megszokott keretekből. A Chow nevű gasztroszájt megmutatja, hogyan készíthetsz desszertet a zsírral csöpögtetett kenyér mellé, és az is kiderül, nyáron is érdemes narancsot venni.
A narancsok tetejét le kell vágni, és ki kell kaparni a belsejüket – ha ügyeskedünk, a levét megihatjuk, nehogy kárba vesszen. Utána vegyük elő a kedvenc csokis sütink nyers tésztáját, amit még otthon érdemes elkészíteni, és töltsük meg a narancsokat kétharmadig a masszával. A narancsok tetejét visszaillesztjük a helyére, és csomagoljuk be őket egyesével alufóliába. Utána már csak annyit kell tennünk, hogy ráhelyezzük őket a parázsra, hogy láng ne érje, majd egy félóráig sütögetjük, és néha megfordítjuk.