Szabadidő

Sztárnak hitték, pedig csak kamuzott – videó

Testőröket, lesifotósókat bérelt, és New York utcáin simán bevették, hogy híres sztár. Nézd meg, hogy fotózkodnak vele!

Sztárnak hitték, pedig csak kamuzott - videó„Ki ez a fickó?” – kérdezték többen is, amikor meglátták a 21 éves Brett Cohent testőrök, fotósok és csini csajok gyűrűjében a Times Square-en. Választ nem kaptak, de szentül meg voltak győződve róla, hogy bizony vagy filmsztár, vagy híres énekes, hiszen akkora kíséret vette körül, hogy kétség nem fért hozzá.

Az álfotósok és az álasszisztensek az NBC stúdiója előtt vártak, és elhintették a járókelők között, hogy érdemes várni, hiszen nemsokára hatalmas sztár érkezik. A járókelők pedig bevették, igaz, fogalmuk sem volt, ki ez a fickó. Nagyjából három órán keresztül sétálgatott sztárnak öltözve New York utcáin a kamutestőrökkel és -paparazzikkal körülvéve Brett, és 300 ember csinált vele közös képet örvendezve. Biztos meglepődtek, amikor feltolták a Facebookra a nagyon menő hírességgel a közös képeket, és az ismerőseiknek fogalmuk sem volt, hogy ki szerepel a képen.

Egy álriporter meg is kérdezi a járókelőket, hogy ismerik-e Brett Cohent. Az egyik fiatal fiú azt is elmondja, hogy nagyon jó színésznek tartja, egy másik pasi pedig arról beszél, hogy Brett milyen jó zenét csinál. A 21 éves fiú, aki egyébként diák, és most csak 3 órára lett belőle szupersztár, azt mondta, ez csak egy vicces kísérlet volt arra, hogy megmutassa, hogyan is működik a modern popkultúra.

A videóban egy percnél kezdődik Brett ámokfutása. Nézd meg, hogyan nő körülötte a tömeg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top