nlc.hu
Szabadidő
Bulizz együtt a szüleiddel!

Bulizz együtt a szüleiddel!

Miért ne vihetnéd az anyukádat Illés-emlékkoncertre, vagy akár kutyafogathajtó versenyre? Hurrá, megint hétvége!

Bulizz együtt a szüleiddel!Jazzy Fesztivál

Esős, borongós időben legjobb egy kis szívmelengető koncert – és miért ne?! Fogd a pasid, öltözz ünneplőbe, ha van kedved. A Jazzy Fesztiválon lüktet majd a dinamikus londoni gospelkórus, aztán szombaton egy virtuóz gitáros csap a húrok közé, Chuck Loeb. És akár táncolhatsz is a De Phazz latinos lounge muzsikájára, nem kell a székedbe szögezned magad.

 

 

Hol? Budapest, Millenáris
Mikor? Szeptember 21–23.
Mennyi? 7000–15 000 forint
Ne menj, ha a technót bírod.

Bulizz együtt a szüleiddel!17. Nemzetközi Szánhúzókutyás Találkozó és Kutyafogathajtó Verseny

Juj, ez nagyon izgalmasnak tűnik, az biztos, hogy ilyen versenyt mi csak a tévében láttunk. Gyerekkel, pasival vagy bárkivel, aki szereti a kutyákat, menjetek Dunaharasztiba, ahol a világ kutyafogatai összegyűlnek, és még virslievőverseny is lesz. Vihetitek a saját kutyátokat, ha más kutyák társaságát jól viseli, de csak érvényes oltásokkal és oltási könyvvel együtt.

 

 

Hol? Dunaharaszti
Mikor? Szeptember 21–23.
Mennyi? Ingyenes
Ne menj, ha nem bírod a kutyaugatást.

Bulizz együtt a szüleiddel!Karrier vagy család?

Lehetünk eltökélt fogyókúrázók, szorgalmas házi tündérek és független szupernők, akiknek nem kell magyarázni a pozitív énkép jelentőségét. Sokféle szerepben létezünk életünk folyamán, és gyakran szembesülünk azzal, hogy akárhogyan igyekszünk, mégsem sikerül minden területen egyformán tündökölnünk. Te hogyan éled meg nőiséged-anyaságod kihívásait? Egy nap, ami rólad szól, és coachok segítenek magadba mélyedni.

 

 

Hol? Budapest, Carion center
Mikor? Szeptember 22.
Mennyi? Ingyenes, de regisztrációhoz kötött
Ne menj, ha minden kérdésre tudod a választ.

Bulizz együtt a szüleiddel!Haiti adományest

Bebe is ott lesz, és természetesen énekel majd az adományesten, ami a bulizás mellett arról szól, hogy szegény, árvaházban nevelkedő haiti gyerek oktatására és terápiás kezelésére gyűjtenek. A jó szándékú szervezők tombolával, filmvetítéssel is várnak a barátaiddal, de akár az anyukáddal együtt. Miért ne lehetne a jótékonyságot összekötni egy kellemes estével?!

 

 

Hol? Budapest, Ötkert
Mikor? Szeptember 26.
Mennyi? 1500 forint

Bulizz együtt a szüleiddel!Illés Lajos-emlékkoncert

Vidd el az anyukádat és az apukádat, és lelkesen énekeld velük az Ó, te kisleány című dalt, és a többi Illés-nótát. Figyeld meg, többet te is kívülről tudsz majd! Az Illés együttes alapítója, a Kossuth-díjas billentyűs-zeneszerző családja szervezi a háromórás emlékestet, ahol a Bolyki Brothers, Fenyő Miklós vagy Szakcsi Lakatos Béla is Illés Lajos dalait énekeli, játssza el. Igazi nosztalgiabuli – nemcsak a szüleinknek!

 

 

Hol? Budapest, Papp László Sportaréna
Mikor? Szeptember 22.
Mennyi? 5900–13 900 forint
Ne menj, ha nem vagy az a nosztalgiázós típus.

Bulizz együtt a szüleiddel!Convoy Berlin

Szeretjük Berlint, mert ott mindig történik valami, de most berlini művészek jönnek házhoz. Dekoratív geometria, a figurális ábrázolásmód – de inkább nézzétek meg a barátnőitekkel, mit is jelent mindez. Itt az ősz, szóval kezdődik a kiállításszezon.

 

 

 

Hol? Budapest, Biksady Galéria
Mikor? Szeptember 21. – október 19.
Ne menj, ha nem szereted a színeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top