Szabadidő

29 fok is lehet a héten

Hétvégéig marad a nyárias ősz, szerdától a felhők is elillannak a fejünk felől.

29 fok is jöhetKitart az enyhe, barátságos ősz, sem nagykabátra, sem nagy csizmára nincs szükségünk jó ideig. Hétfőn 27 fok is lehet az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint, sőt délkeleten még 28-29 fok is előfordulhat. A hét folytatásában eleinte 18–25 fokos, aztán szombatig 20–26 fokos nappali melegre számíthatunk.

Hétfőn eső főleg északon várható, az ország nyugati felébe éjszaka érkezhet csapadék. Kedden lassan kezdenek eloszlani a fejünk felől a felhők, de még több helyen várható eső, zápor. Szerdától aztán naposra fordul az idő, és kicsi az esély arra, hogy elázzunk.

Frontérzékenyeknek fejfájás

Aki érzékeny a melegfrontra, az most is számolhat az ilyenkor szokásos migrénnel, fejfájással és álmatlansággal. Az allergiások számára viszont jó hír, hogy a legtöbb allergén növény pollenkoncentrációja alacsony, a parlagfű tart még ki, de legtöbb helyen az is csak a közepes szintet éri el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top