Szabadidő

50 kilót fogyott dacból az óriáskerékről lezavart anyuka

A kétgyermekes anya szégyenében határozta el, hogy megszabadul felesleges kilóitól.

A 31 éves Claire Hughesnak négy évvel ezelőtt el kellett távolítani a méhét, a műtét után a kétgyerekes anyuka depressziós és bánatevő lett – míg csak 150 kilóra nem hízott. Bár tisztában volt vele, hogy tennie kellene valamit az egészsége érdekében, néhány sikertelen fogyókúrás próbálkozásnál tovább nem jutott.

 

Könnyebb és energikusabb

Könnyebb és energikusabb lett

Forrás: dailymail.co.uk 

 

Tavaly nyáron aztán a gyerekeivel kilátogatott egy vásárba, ahol szeretett volna felülni az óriáskerékre. A kezelő azonban lezavarta a játékról, mondván, hogy annyira kövér, hogy nem lehet elindítani vele az óriáskereket. Ez volt az a bizonyos utolsó csepp, az asszony ekkor annyira elszégyellte magát, hogy megmakacsolta magát: csak azért is le fog fogyni.

Száműzte étrendjéből az egészségtelen ételeket és italokat, emellett pedig bokszedzésekre is beiratkozott. Kitartásának köszönhetően alig egy év alatt több mint 50 kilót sikerült leadnia, energikusabb és izmosabb lett, ráadásul az életkedve is visszatért. A pozitív változások legnagyobb nyertesei pedig a gyerekei, akiknek sokkal aktívabban részt tud venni az életében. “Akkoriban nem vettem észre, de a gyerekeimnek legalább olyan rossz volt, mint nekem. Most sokkal kiegyensúlyozottabban táplálkozunk, és a gyerekek azt látják, hogy egészségesen élek és edzeni járok. Milliószor jobban érzem így magam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top