nlc.hu
Szabadidő
Mozimánia és szaunaparti a hétvégén

Mozimánia és szaunaparti a hétvégén

Szaunázz pálinka gőzben, csinálj pirospaprikát vagy kezeltesd a jegyed a moziban Szabó Győzővel! Indul a hétvége!

Mozimánia és szaunaparti a hétvégénPaprikanap

Ha Ópusztaszerre mész a hétvégén, vigyázz! Egyszer csak azon kaphatod magad, hogy szegedi pirospaprikat külüzöl, akármi is legyen az. Több mint 200 kiló paprikát sarabolnak, vagdosnak, törnek porrá, és a lelkes látogatók beszállhatnak. Végre kiderül, hogyan lesz a paprikából por, amit mi, magyarok olyan nagyon szeretünk, aztán persze lehet kóstolni is.

 

 

Hol? Ópusztaszer
Mikor? Október 13.
Mennyi? 2200 forint (belépő a Skanzenbe)
Ne menj, ha az indiai kaja a kedvenced

Mozimánia és szaunaparti a hétvégénMagyar Fürdőkultúra Napja

Imádunk a gyógyvízben üldögélni, közben kibeszélni az élet nagy dolgait. Szombaton a fürdőzés szerelmesei készíthetik a fürdőruhájukat, és Budapesten és vidéken is készülnek a fürdők ingyenes vagy kedvezményes programokkal, tessék böngészni. Van, ahol stratégiai kalandjátékot lehet közösen játszani, van, ahol pálinkás felöntés kerül a szaunába. Olyan jó, hogy ennyi víz van Magyarországon!

 

Hol? Országszerte
Mikor? Október 13.
Mennyi? Mindenhol más
Ne menj, ha nem szeretsz úszni.

Mozimánia és szaunaparti a hétvégénMadár voltam álmomban

Vasárnap a fővárosi Erzsébet tér zöld füve telis-tele lesz színes, csiripelő madarakkal, na meg gyerekekkel. Szó lesz a gonosz varázslóról, aki elvette a király szeme fényét, a királyról, akit becsaptak, és a királylányról, aki udvari bolonddá változott. Csinálhatsz a gyerkőcöddel madárszárnyakat, és énekelhettek, táncolhattok akár. Színes gyerekkavalkád az Akvárium Klub szervezésében.

 

Hol? Budapest, Erzsébet tér
Mikor? Október 14.
Mennyi? Ingyenes
Ne menj, ha zavar a gyerekzsivaj.

Mozimánia és szaunaparti a hétvégénNyitott Műtermek Délutánja


Ha már mindennek van éjszakája, itt az ideje a délutánoknak is valami színes-szagos tartalmat adni. Budapest 10 galériája és több művésze vár vasárnap délután, hogy beleszagolj az olajfestékek mámorító világába. Hogyan is kell festeni, és mitől művész a művész, és egyáltalán mi folyik egy műteremben? Kopogtass be valamelyikbe vasárnap ebéd után, várnak.

 

 

Hol? Budapest
Mikor? Október 14.
Mennyi? 1000–2500 forint
Ne menj, ha nem akarod összepiszkolni a kezed.

Mozimánia és szaunaparti a hétvégénTanúhegyek Csúcsmaraton és Szigligeti Várfutás

A török elől futottak egykor a szigligetiek, ennek emlékére rendezik évről évre az izgalmas tájon a futóversenyt. Szerencsére itt nem üldöz ellenség, szóval csak magadat kell legyőzni, hogy lefusd a majdnem 26 kilométert a csúcsig. Persze lehet kevesebbet is a vulkanikus hegyek között, 3, 6 vagy 10 kilométert. Hajrá!

Hol? Szigliget
Mikor? Október 13.
Ne menj, ha jobban szeretsz egy fotelban üldögélni.

Mozimánia és szaunaparti a hétvégénPINKTOBER

Vörösmarty téren a HardRock Caféban most minden a Pinktoberről szól: ilyenkor a limitált kiadású termékek bevételének egy részét a HardRock a rákkutatás és a betegség megelőzésének támogatására fordítja, a hazai események – ilyen a Nyári Károly és a Summer Sisters koncertje – és koktélok bevételeinek java része pedig az Egészség Hídja Összefogás Egyesületet segíti, azaz a mellrákprevenciót segíti.

Mikor: Október 25.
Hol: HardRock Café
Ne menj, ha nem szereted a mennyei koktélokat.

Mozimánia és szaunaparti a hétvégénFilmünnep

Négy nap, amikor a félárú jegynél is olcsóbban mozizhat az ország. Ha a hideg ellen inkább egy moziba menekülnél a családdal, akkor ez a hétvége rá az ideális időpont. A Filmünnep alatt ugyanis az elmúlt időszak legnépszerűbb alkotásait nézheted meg kedvező áron. Ráadásul a jegykezelők ezúttal hírességek lesznek, belépéskor találkozhatsz például Pindroch Csabával és Szabó Győzővel, Gesztesi Károllyal vagy Kamarás Ivánnal. A vetítések előtt részt vehetsz klubbeszélgetéseken, közönségtalálkozókon és táncelőadásokon is.


Mikor:
Október 11–14.
Hol: Az ország valamennyi Cinema City mozijában
Ne menj, ha nem szereted a kedvezményes mozijegyárakat és a premier előtti filmeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top