Szabadidő

Plusz két nap: zeneovi és tökgurítóverseny

Van még két nap és van még rengeteg program. Válogassatok kedvetekre a gomba-tök-süllő háromszögön is túl!

Ha valaki a zászlófelvonásra vagy a fáklyás felvonulások időpontjára, a Kossuth téri családi programokra kíváncsi, itt megnézheti. Mi inkább most az ünneptől független programokat ajánlunk az oldtimerkiállítástól a süllőfesztiválig.

Plusz 2 nap: zeneovi és tökgurító versenyVII. Szigligeti Süllőfesztivál

A csodás őszi Balaton partján friss süllőt enni nem hangzik rosszul. Sülve vagy főve kínálják majd Szigligeten a finom halat, mellé helyi borokat ihatunk, és persze a kézművesvásár sem marad el. Lazulós, eszegetős, kikapcsolós program gyerekekkel is.

 

 

 

 

Hol? Szigliget
Mikor? Október 20–22.
Mennyi? ingyenes
Ne menj, ha nem szereted a hal szagát sem.

Plusz 2 nap: zeneovi és tökgurító versenyOldtimer Show

Az apukák és kisfiaik álmai válnak valóra, amikor 300 csillogó-villogó oldtimer között sétálhatnak kedvükre a régi autók kiállításán. Azért ne vessük el egyből ezt a programot csajként sem, mert pár jól sikerült fotó egy tűzpiros Rolls-Royce mellett valódi dívát csinálhat belőlünk.

Hol? Budapest
Mikor? Október 20–23.
Mennyi? Felnőtteknek 4000 forint, gyerekeknek 2500 forint
Ne menj, ha tényleg nem érdekelnek az autók.

Plusz 2 nap: zeneovi és tökgurító versenyGombatúra

Állítólag ez a szép kora őszi idő kedvez a gombáknak, nőnek szabadon kedvükre. Ha szeretnél pár órát a Bakonyban tölteni, vedd a túrabakancsod és a kis kosárkádat, hogy teleszedhesd gombákkal és gyógynövényekkel. A túrán szakszerű segítséget kapsz, így akkor se félj, ha nem tudod, melyik növény micsoda.

Hol? Bakonypölöske
Mikor? Október 23.
Mennyi? 500 forint
Ne menj, ha nem hív a természet!

Plusz 2 nap: zeneovi és tökgurító versenyTök jó nap

Miközben sül az illatos sárga tök, addig lehet tökgurításban versenyezni, tökmagból nyakláncot fabrikálni, és persze a töklámpásfaragás sem maradhat el. Este pedig foghatjuk a mécsesünket és a faragott tökünket, és végigvonulhatunk a többi tökrajongóval Balatonkenese utcáin.

Hol? Balatonkenese
Mikor? Október 22.
Mennyi? Ingyenes, de egy tököt kérnek
Ne menj, ha nem bírod a tökölést!

Plusz 2 nap: zeneovi és tökgurító versenyRingató zeneóvoda

Az egész család elmehet, és dalolhat együtt a kicsikkel. Együtt énekel a nagypapa és az unokája, az anyuka és a kislánya. Sok dalt megtanulhatunk együtt, és még egy kis önbizalmat is szerezhet a gyerekünk, amikor a többiekkel együtt dalol. Miért ne?

Hol? Budapest, Millenáris
Mikor? Október 23.
Mennyi? 1000 forint
Ne menj, ha nem tudod megbocsátani a hamis szólamokat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top