nlc.hu
Szabadidő
Mi történik a videojátékban, ha vége a játéknak?

Mi történik a videojátékban, ha vége a játéknak?

Rontó Ralph nem elégedett saját sorsával játékában. Szeretné, ha őt is úgy körberajonganák, ahogy a játék jófiúját, Javító Félixet. Ha őt is meghívnák a játék utána bulikba, ha egyenrangú szereplőként tekintenének rá a többiek. A probléma csak annyi, hogy a rosszfiúkat senki sem szereti, ám a hősöket annál inkább... Úgyhogy Ralph egy napon megelégeli, hogy senki nem szereti, és megszökik saját játékából, és elindul új játék után nézni, ahol ő lehet a jófiú.

Talál is egy modern, fps játékot, élén a kőkemény Calhoun őrmesterrel, amiben Ralph meglátja a lehetőséget a hősiességhez és a boldogsághoz vezető út felé. Egy egyszerű terv kiötlésével besurran a játékba, de nevéhez méltón mindent elront: akaratlanul szabadon ereszt egy halálos ellenséget, amely a játékterem minden játékára veszélyt jelent. Ralph egyetlen reménye Vanellope von Cukk, igazi bajkeverő figura egy cukormázas versenyzős játékból, aki talán meg is tanítja majd Ralphnak, hogy mit jelent jófiúnak lenni. Mielőtt az egész játékteremnek Game Over lenne, Ralph vajon rájön-e arra, hogy minden adottsága megvan ahhoz, hogy hős legyen?

 

Mi történik a videojátékban, ha vége a játéknak?

A Walt Disney Animation Studios és az Emmy-díjas rendező, Rich Moore (A Simpson család, Futurama) rendkívüli utazásra viszik a mozilátogatókat egy videojáték belsejébe, melyben a rosszfiú elhatározza, hogy bebizonyítja: tud ő jófiú is lenni.

 

 További információ>>>

 

BEMUTATÓ: 2012. november 1.

Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft.

12 éven aluliaknak nem ajánlott.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top