Szabadidő

Hétvégi programok: kismamaexpó és bábszínház

A kismamáké a főszerep ezen a hétvégén, de gyerek nélkül is lehet szappant gyúrni vagy ökörszív almát kóstolni. Válogassatok kedvetekre a hétvégi programokból!

Hétvégi programok: kismama expo és bábszínházBaba-mama Expo

Bababútor, babacipő, babavitamin, babajáték, kismamaruha, 4D ultrahang, kismamatorna, szűrővizsgálatok. Nem lehet felsorolni, mi minden lesz a már minden évben megszokott Baba-mama Expón. Ha babát vársz vagy babát szeretnél, vagy már ott is van a babakocsiban a kisgyereked, akkor az expón a helyed. A nagyobb gyerekek pedig egy beltéri kalandparkban játszhatnak – akár az apukájukkal.

 

Hol? Budapest, Papp László Sportaréna
Mikor? November 16–18.
Mennyi? 1200–1900 forint

Hétvégi programok: kismama expo és bábszínházTrópus a télben

 
Ki ne vágyna ebben a borongós időben a trópusokra? Rambután vagy mangosztán? A Füvészkertben megkaphatjuk azt az illúziót, mintha melegebb éghajlaton járnánk: egzotikus gyümölcsök kóstolójára hívnak ezen a hétvégén. De vigyázat, nemcsak ártatlan növényeket láthatunk, hanem olyanokat is, amelyekből súlyos drogokat készítenek. A bátor gyerekek pedig még kókuszdiót is nyerhetnek.

Hol? Budapest, Füvészkert
Mikor? November 17–18.
Mennyi? 400–800 forint

Hétvégi programok: kismama expo és bábszínházÜveggolyó

„Volt egyszer egy mesebolt, abban minden mese volt” – biztosan emlékeztek ezekre a Gazdag Erzsi-sorokra. Most az ő emlékére szervez családi napot a szombathelyi Mesebolt Bábszínház. A gyerekek bütykölhetnek, meg népzenére rophatják, és persze ha bírják, végigülhetik a bábszínházmaratont. Kezdődjön!

 

 

Hol? Szombathely, Mesebolt Bábszínház
Mikor? November 18.
Mennyi? Ingyenes

Hétvégi programok: kismama expo és bábszínházGereben Zita-lemezbemutató


Geszti Péter legújabb zenekarából, a Gringo Sztárból ismert Gereben Zita most önállóan, a második albumával áll színpadra. A szerintünk valóban bársonyos hangú énekesnő a korábbi dzsesszalbuma után most poposabbra vette a figurát, és az Akváriumban hallgathatjátok meg az eredményét. Az Our places című albumon 13 dzsesszes-popos szám van, reméljük, ez szerencsét hoz Zitának.

Hol? Budapest, Akvárium Klub
Mikor? November 21.
Mennyi? 1000 forint

Hétvégi programok: kismama expo és bábszínházSzappankonyha

Kakaós-mentás, levendulás, mézes körömvirágos – nem ennivalók, hanem csodálatos szappanok, amelyeket akár a saját kezünkkel is összegyúrhatunk a Messzelátó Egyesület foglalkozásán. Nemsokára itt a karácsony, és ha szeretnél saját kezűleg készített ajándékot adni a szeretteidnek, itt az idő, hogy a növényi olajokat és fűszereket összekeverd!

 

 

Hol?  Budapest
Mikor? November 16.
Mennyi? 7000 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top