Szabadidő

Ezt csináld vasárnap: egészségmegőrzés és orchideatúra

Most jöttél rá, hogy jó lenne kimozdulni vasárnap? Vércukorszintmérés vagy pásztorkodás? Programok, amiket még elcsíphetsz!

Ezt csináld vasárnap: egészségmegőrzés és orchidea túraEgy Csepp Világnap

 
Biztos már sokan várjátok az Egy Csepp Figyelem Alapítvány ingyenes egészségnapját, ahol ingyenes szűréseken ellenőrizhetitek, milyen állapotban van a szervezetetek. A diabétesz világnap alkalmából az alapítvány arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy a cukorbetegség helyes életmóddal, diétával és sporttal sok esetben megelőzhető, sőt a kezdődő diabétesz akár vissza is fordítható. Az Egy Csepp Világnapon persze jól is szórakozhattok, hiszen lesznek koncertek, Wolf Kati és Janicsák Veca is fellép. Lesz egészségpiac, és persze a gyerekeknek Alma Együttes és játszóház.

Hol? Budapest, Syma Rendezvényközpont
Mikor? November 18.
Mennyi? Ingyenes

Ezt csináld vasárnap: egészségmegőrzés és orchidea túraOrchidea Kiállítás

Még az utolsó napján elcsípheted az Orchidea Kiállítást, aminek tényleg különös hangulata van: olyan elegánsan titokzatos. Akár jó helyszíne lehet egy barátnős dumapartinak, ahol meg lehet vitatni az élet nagy dolgait, miközben több ezer csodálatos színű, nagyságú, különleges virágok között sétálgathatunk.

 

 

 

Hol? Budapest, Mezőgazdasági Múzeum
Mikor? November 16–18.  
Mennyi? 1200–1600 forint

Ezt csináld vasárnap: egészségmegőrzés és orchidea túraJuHÉÉÉtvége

Lehet számolni a birkákat, de nem álmodban, hanem a Tisza-tónál. A gyerekek, de a széplelkű felnőttek is simogathatnak kisbárányokat, és a világ legritkább birkafajtáját, a ciktát is meg lehet nézni. És igazi pásztorok megmutatják, hogyan kell pásztorkodni. A pásztorbotfaragással vigyázzatok! És húsimádóknak mi más lehetne, mint birkapörkölt. 

 

 

Hol? Poroszló
Mikor? November 17–18.
Mennyi? 1200–1500 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top