Szabadidő

Vasárnapi programok: csakratánc és elektrofitnesz

December első vasárnapjára olyan programokat válogattunk össze, amelyektől garantáltan felpörögsz!

keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Vasárnapi programok: csakratánc és elektrofitneszTükröm, tükröm

Nők, nők, nők és minden, ami érdekelhet bennünket. A Főként Nőként fesztiválon Szendi Gábor tart előadást a paleolit étkezésről, de lehet csakratáncolni vagy törzsi hastáncolni. Megtudhatjátok, hogy mi az a kvantumtükörmódszer, aztán stílustanácsadásra mehettek. Ami pedig nagyon jól jön, hogy egész nap szűrővizsgálatok is lesznek. 

Hol? Budapest, MOM Kulturális Központ
Mikor? December 2.
Mennyi?  1750 forint

Vasárnapi programok: csakratánc és elektrofitneszÉgig érő fa

Az Átrium Film-Színházban, ami nemrég nyitott, ezen a vasárnapon a gyerekeket várják, persze a szüleikkel. A báboké a főszerep: délelőtt Gyöngyvirág királykisasszonyt felkapja a forgószél, délután pedig a Katáng zenekar kelta és balkáni hangulatú megzenésített versekkel lép a színpadra. Vasárnapi ebéd előtt vagy után bele lehet szagolni a régi Május 1. mozi felújítás utáni hangulatába.

Hol? Budapest, Átrium Film-Színház
Mikor? December 2.
Mennyi? 1000–1200 forint

Vasárnapi programok: csakratánc és elektrofitneszTestébresztő

Még nem késő vasárnap elektrofitneszelni vagy jógázni, vagy kipróbálni a zumbát, ha még nem tetted. Egyetlen belépővel 150 fitnesztermet próbálhatsz ki szerte az országban. Így legalább megnézheted, milyen a hangulat, milyenek az edzők, és még mozogsz is. Ha már régóta halogatod, menj el a barátnőiddel, és izzadjatok, nevessetek együtt.

Hol? Sok-sok városban
Mikor? November 24. – december 2.
Mennyi? 1500 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top