Szabadidő

Exkluzív! Southfork Ranch belülről – megnéztük a Ewing-rezidenciát

Egyik olvasónk többször járt már kint Dallasban a munkája miatt, és több száz fotót készített a Ewing-farmként híressé vált Southfork Ranchről. Jó pár képet velünk is megosztott, és számos kulisszatitkot is elárult a sorozatról és annak szereplőiről.

Ritkaság, ha havazik

Lévai István a munkája miatt az elmúlt években négyszer járt Dallasban. „Soha nem éltem kint, ezek egyhetes vagy maximum tíznapos látogatások voltak. A munka mellett pedig mindig igyekeztem felfedezni a várost és a környékét. Persze én is elmentem a híres Southfork Ranchre, sőt kétszer is jártam ott – meséli István, aki először 2010 márciusában ment el a Ewing-farmra. – Dallasban mindig jó idő van. Ritkaságnak számít, ha leesik a hó, mondhatni megbénul minden. És azon a kora tavaszi napon pont ez történt, így a Ewing-tanyán alig mászkált néhány turista” – folytatta olvasónk.

Csak autóval jutunk ki a farmra

A Southfork Ranchre körülbelül 25 percet kell autózni Dallas belvárosától, és mivel a városra – és az államra is – az a jellemző, hogy szinte mindenki autóval közlekedik, a tömegközlekedést még a turisták miatt sem építették ki. „Így ha valaki megnézné, hol is forgatták a Dallas sorozat külső jeleneteit, jobb, ha autót bérel, mert másként nem nagyon fog odatalálni” – meséli István. Csak kevesen tudják ugyanis, hogy a kultikus sorozat belső jeleneteit Los Angelesben felépített díszletek között forgatták, míg a külső – medencés, vagy éppen teraszos – részeket ezen a farmon rögzítették.

Továbbiakban képgalériánkban nézhetitek meg azokat a fotókat, amiket István készített dallasi látogatása során, és még több kulisszatitokkal is szolgált nekünk a Ewing-birodalomról! Nézzétek csak!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top