Szabadidő

Így készül az esküvőjére Pataki Zita és Dundika

Sztármenyasszonyok látogattak ki a hétvégi esküvőkiállításra. Már Pataki Zita, Orosz Barbi és Dundika is izgatottan készülődik a nagy napra.
További képek, itt!
További képek, itt!

Finom szabásvonalú ruha, enyhén hullámos haj, natúr smink

Pataki Zita a vőlegényével érkezett a kiállításra, míg Dundika és Orosz Barbara egyedül válogatott a ruhaköltemények és a tortacsodák között. „Nagy családi esküvőnk lesz, s mivel mindketten vidéken születtünk, nem is volt kérdés, hogy elhagyjuk a fővárost, s a Mátra egyik csodás településére szervezzük a szertartást és a lagzit is. Azt még nem tudom, pontosan milyen lesz az esküvői ruhám, de a kialakult stílusomtól biztosan nem fogok eltérni: elegáns, finom szabásvonalú ruha, enyhén hullámos haj, natúr smink. Sok kérdésben még bizonytalanok vagyunk, ezért is jöttünk el Attilával az esküvőkiállításra, kaptunk is remek ötleteket. A lényeg egyébként, hogy ez a nap felejthetetlen és boldog legyen” – mesélte az RTL Klub időjósa.

Tavasszal állnak oltár elé

Így készül az esküvőjére Pataki Zita és DundikaDundika is várja már a tavaszt, hiszen gyermeke édesapjával, Majkával akkorra tervezik az esküvőt.
Már a lánykérésnél kijelentette, hogy nem tud majd a szervezésben részt venni, ezért ne is haragudjak rá. Igazából az esküvővel is csak azért várunk még pár hónapot, mert Petinek nincs egyetlen szabad szombatja sem, annyit koncertezik. De hogy őszinte legyek, egyedül is borzasztóan élvezem az esküvőszervezést. A hétvégén mindenféle ötlettel gazdagodtam, olyan csodálatos tortákat láttam, hogy elállt a szavam” – ecsetelte Majka kedvese.

A Pearl Wedding Show célja az volt, hogy a különlegességek bemutatásával újra ünneppé varázsolja az esküvőt. A statisztikai adatok szerint a házasságok száma már nem csökken olyan mértékben, mint korábban. Az idei év első kilenc hónapjában több mint 30 ezer házasságkötést regisztráltak, amely okot ad a bizakodásra, hogy az emberek számára igenis fontos a házasság intézménye. Ez a reményteljes tendencia pedig az esküvői szolgáltatások piacán is megmutatkozhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top