Szabadidő

Hétvégi programok: fel a korcsolyákkal!

Indul a hétvége, még ha kicsit rövidebb is lesz a megszokottnál. Nézzétek meg a tűzzsonglőröket a bringabolhán vagy menjetek gyerekdivat-bemutatóra!

Hétvégi programok: fel a korcsolyákkal!Badacsonyi Borkorcsolyázás

Lehet drukkolni, hogy fagyjon be a hétvégére a Balaton jege, mert akkor mehet a badacsonyi borkorcsolyázás. Reggel 11-kor a badacsonytomaji strandon borkarácsonyfa épül, mécsesekkel, palackokkal, na és persze forralt borral. Nemcsak úszni jó a Balatonban, hanem csúszkálni is rajta! Sálat, sapkát, korcsolyát fel!

 

 

Hol? Badacsonytomaj
Mikor? December 15. (Ha nincs jég, akkor egy héttel később.)
Mennyi? Ingyenes

Hétvégi programok: fel a korcsolyákkal!Púdertok és angyalok

Jó lenne egy ajándékkal másoknak is segíteni? Menj el a Wesley János Lelkészképző Főiskola udvarára, ahol jótékonysági felajánlásokat tehetsz az Oltalom Karitatív Egyesület szervezésében a legjobban tetsző gyertyatartókra, ruhákra, angyalfigurákra, vagy netán egy csinos púdertokra. A szerintünk isteni hangú Galkó Balázs lesz a kikiáltó, a befolyt adományokkal pedig nehéz sorsú gyerekeken és hajléktalanokon segítenek.

 


Hol?
Budapest, Wesley János Lelkészképző Főiskola
Mikor? December 15.
Mennyi? Amennyit szánsz

Hétvégi programok: fel a korcsolyákkal!Bringabolha

Egyre többen bringáznak ilyenkor télen is, mi inkább megvárjuk a kellemes tavaszi szeleket. De ha szereted a biciklizést meg a biciklidet, vagy olyasvalakit szeretsz, aki szereti a bicajozást, akkor vidd el a bringás karácsonyra. Vehetsz kerékpárostáskákat, -sapkákat, vagy eladhatod a saját, már nem használatos bringás cuccaidat. Mindezt zeneszóra, lesznek zsonglőrök és kötéltáncosok, és persze biciklis bemutató.

 


Hol?
Budapest, Gondozó
Mikor? December 15.
Mennyi? Ingyenes

Hétvégi programok: fel a korcsolyákkal!Mesés karácsony

Szelektíven gyűjtöd a szemetet és imádod csinos ruhába öltöztetni a kisgyereked? Akkor a környezettudatos divattervezők gyerekruha-bemutatóján a helyed. A tervezők a magyar mesevilágból merítették az ötleteiket, és csakis újrahasznosított anyagokból álmodták meg a gyereknek való kreációikat. Szakmai előadások mellett magyar divatbloggerek mesélnek arról, nekik mit jelent a divatban környezettudatosnak lenni, és persze a kicsikről sem feledkeztek meg: lesz gyerektorna, játszóház, és barkácsolás.

Hol? Budapest, Pesti Mese Klub
Mikor? December 14–16.
Mennyi? Ingyenes

Hétvégi programok: fel a korcsolyákkal!

Negyed6negyed7

Összefogtak a 6. és 7. kerületek közösségi színterei, és idén ötödik alkalommal zengik be Pest belső kerületeit. A fesztivál középpontja a Klauzál tér hanukai bolhapiaccal, a helyi kisiparosok, kocsmák bevonásával. Minden este hanukai fáklyás gyertyagyújtás, szombat este Klauzál flashmob, sétaszínház, adománygyűjtés, városi ismeretterjesztő séta, és persze bulik, bulik, bulik…

 

 

 

Hol? Budapest, 6. és 7. kerület
Mikor? December 8–16.
Mennyi? Ingyenes és belépős programok is lesznek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top