Szabadidő

Ebben a szobában szül majd Katalin hercegné – fotó

Abban a kórházban hozza világra a gyermekét a cambridge-i hercegné, ahol Diana hercegné adott életet Vilmos hercegnek.

Ebben a szobában szül majd Katalin hercegné - fotóTulajdonképpen bárki szülhet abban a szobában, ahol Diana hercegné is, ha kifizeti a borsos, 20 ezer fontos díjat. A St. Mary Kórház ugyanis ennyit kér az első osztályú ellátásért. Ebben az árban benne van a legjobb orvosi ellátás, a szülésznők és a nővérek munkája, a szülőszoba, illetve egy egyszemélyes kórházi szoba ára, melyhez természetesen külön fürdőszoba jár, valamint az első osztályú étkezés és a biztonsági szolgáltatás is.

Katalin két ok miatt választotta ezt a kórházat. Egyrészt a VII. Edward Kórház, ahol a királyi család tagjait gyógyítják – legutóbb éppen Fülöp herceget szállították be ide –, levizsgázott, már ami a biztonságot illeti. Két ausztrál rádiós telefonon ugyanis olyan információkhoz jutott hozzá, amikor Katalint heves terhességi rosszullétek miatt beszállították, ami miatt az őket kapcsoló nővér öngyilkos lett. Másrészt Katalin mélyen tiszteli Diana hercegnét, már az eljegyzési interjújában arról beszélt, hogy az ő nyomdokaiba lép. Szép gesztus lenne, nemcsak a férje, de Diana emléke előtt is, ha abban a szobában adna életet a trónörökösnek, ahol a walesi hercegné is világra hozta Vilmost.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top