Szabadidő

Hétvégi programok: pótszilveszter vagy csiribiri-délután

Játéktechnós utószilveszteri buli vagy kuckómozi kisbabáknak? Milyen programokat tartogat az új év első hétvégéje? – Íme!

Hétvégi programok: pótszilveszter vagy csiribiri délutánPuskin-kuckó

Egy hely az anyukáknak, ahol nem kell aggódni, hogy kinézik a kisgyerekét a moziból, ha netán sírva fakadna. Igazi gyerekbarát környezetben nézhetik a mesét a kicsik a szüleikkel: csökkentett hangerő, kis jelzőfény és nyitott moziajtó. Sok-sok pici babával és totyogóval, az anyukák a szünetben megoszthatják egymással ügyes-bajos dolgaikat. Sammy nagy kalandját vetítik a piciknek, akiknek talán már maga a mozi épülete is nagy élmény lesz. Vasárnap ugyanitt bábszínház!

Hol? Budapest, Puskin mozi
Mikor? Január 5.
Mennyi? 650 forint

Hétvégi programok: pótszilveszter vagy csiribiri délutánTolkien-nap

Ha szerinted is „Egy gyűrű mindfelett!”, akkor szombaton a Corvin moziban a helyed. A Gyűrűk ura rajongótábora már készül, hiszen a filmekhez kapcsolódó kulisszatitkokat tudhatsz meg, találkozhatsz a magyar szinkronhangokkal, és ha nem vigyázol, még egy ork is szembejöhet veled a jelmezes felvonuláson. Sőt még körtáncot is lejthetsz Középfölde módra a Tolkien Társaság táncosaival. Gyerekeket is érdemes vinni, mert lesznek kézműves-foglalkozások, mesemondás, és persze társasjátékok is.

Hol? Budapest, Corvin mozi
Mikor? Január 5.
Mennyi? Filmvetítés 300 forint, a programok ingyenesek

Hétvégi programok: pótszilveszter vagy csiribiri délutánCsiribiri Újévköszöntő

Év eleje van, még egy kicsit pihen a világ, mielőtt igazán nekilátna az új esztendőnek. Pörgessük fel magunkat és a családunkat, és töltsünk egy délutánt a gyerekekkel – ölbéli kalandozás a képzelet szárnyán! Mesék, játékok, mondókák, zsonglőrök és artisták, bábszínház várja a családokat szombat délután a Klebersberg Kultúrkúria családi délutánján. Az apróságok pedig malacperselyt és pingvint is készíthetnek műanyag palackból.

Hol? Budapest, Klebelsberg Kultúrkúria
Mikor? Január 5.
Mennyi? 500 forint

Hétvégi programok: pótszilveszter vagy csiribiri délutánPótszilveszter

Ha nem volt kedved elmenni buliba szilveszterkor, de már megbántad, vagy ha olyan jól sikerült, hogy repetáznál, akkor ajánlunk neked egy pótszilveszteri bulit az Akváriumban. Soeri & Poolek élő koncertelőadása – nevezhetjük inkább show-nak – biztosan beindítja az új évedet. A totális technó-rock őrület a színpadon tangával, téboly a köbön, ezt nem kell tovább ragozni. Ha tényleg mindent fenekestül felforgató szilveszterpótlásra vágysz, vidd el a barátaidat, és ünnepeljétek meg újra 2013-at!

Hol? Budapest, Akvárium Klub
Mikor? Január 5.
Mennyi? 1000 forint

Hétvégi programok: pótszilveszter vagy csiribiri délutánSörutazás

Ha az ünnepek alatt nem untuk meg az alkoholt, vagy egyszerűen csak örömet akarunk szerezni a párunknak, vigyük el egy sörtúrára most januárban. Bekukkanthatunk a hatalmas rézüstök közé a csillogó Zsolnay-eozinnal díszített főzőteremben, megkóstolhatjuk az alapanyagokat, kiderül, hogyan főzték egykor a sört, és hogyan főzik ma. A sörgyár illatát nem fogjuk egyhamar elfelejteni, annyi biztos. A gyár épületei között pedig kisvasúttal száguldozhatunk – na jó, nem megy az olyan gyorsan… A látogatáson természetesen kizárólag 18 éven felüliek vehetnek részt!

Hol? Budapest, Dreher Sörgyár és Múzeum
Mikor? Január 1–25.
Mennyi? 1000–1300 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top