Szabadidő

Bruce Willis visszatér Budapestre?

Február 14-én bemutatják a nagyrészt Magyarországon forgatott Die Hard – Drágább, mint az életed című mozit. Már itt a szinkronos előzetes, de vajon eljön a budapesti premierre Willis?

Bruce Willis visszatér Budapestre?Az új Die Hardban a már nyugdíjaskorú John McClane ezúttal a Moszkvában kerül szembe a helyi maffiával, néhány jól képzett zsoldossal és egy titokzatos ellenféllel, pedig ő csak a fiát látogatta meg. Az alma persze nem esett messze a fájától, ugyanis az ifjabb McClane a CIA egyik legjobb ügynöke, aki lopott nukleáris fegyverek után nyomoz az orosz fővárosban. Apa és fia pedig összefog a maffia ellen.

A filmet nagyrészt Magyarországon forgatták, Budapest ezúttal Moszkvaként tűnik fel a képernyőn. A kérdés az, hogy vajon Bruce Willis visszatér-e hazánkba a bemutatóra. Sokáig pletykáltak arról, hogy Angelina Jolie is részt vesz első rendezése, a Vér és méz földjén című mozi magyar premierjén, ám végül Pittné nem tért vissza hozzánk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top