Szabadidő

A látókat is leiskolázza a vak gördeszkás – videó

A fiú kétéves kora óta vak. Tízéves korában kezdett gördeszkázni.

A látókat is leiskolázza a vak gördeszkás - videóHa valaki gördeszkázás közben látja, szinte biztosan nem mondja meg Tommy Carrollról, hogy kétéves kora óta teljesen vak. Ez ugyanis a fiút a legkevésbé sem akadályozza abban, hogy bravúrosabbnál bravúrosabb figurákat mutasson be a pályán.

Az amerikai srác tízéves korában tanult meg gördeszkázni, és bár ma már egyetemista, a sporttal azóta sem hagyott fel. Egy interjújában elmondta, a gördeszkája kerekeinek hangja alapján tájékozódik, és érzékeli azt, ha valami az útjába kerül.

„Mindig is éreztem a nyomást, hogy bármely gördeszkapályán én legyek a legjobb, ugyanis ha csupán csak jó vagyok, akkor az emberek legfeljebb azt mondják, hogy szép teljesítmény ez egy vak gördeszkástól. Én viszont mindentől függetlenül akarok nagyszerű lenni” – szögezte le Tommy, aki egyébként már Amerika egyik leghíresebb profi gördeszkását, Tony Hawkot is meggyőzte a tehetségével.  

„Úgy gondolom, mindenkinek tudnia kell, hogy minden okkal történik, és ha igazán akarod, mindig van mód arra, hogy megküzdj az akadályokkal” – fogalmazott a fiú, és ha valakitől, akkor tőle igazán hitelesen hangzanak ezek a szavak.

Nézd meg te is, hogyan gördeszkázik Tommy!

 

 

 

Keressük 2013 bloggerináját!

Rendszeresen megmondod a magadét, vagy tippeket, ötleteket adsz másoknak a blogodban? Jelentkezz, vagy jelölj másokat, hogy közösen megtaláljuk 2013 legjobb női bloggerét! Bővebben itt olvashatsz a Nők Lapja Café és a Caféblog bloggerversenyéről.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top