Szabadidő

Hétvégi programok: Esküvő Kiállítás és ruhacserebere

Fodros-bodros menyasszonyi ruhák, hagymásvér-kóstoló vagy használtruha-cserebere. A hétvégén megint sok program közül válogathattok.

Hétvégi programok: Esküvő Kiállítás és ruhacserebereEsküvő Kiállítás és Vásár

Ha idén mész férjhez, vagy a barátnőd, netán a lányod, akkor nincs más választásod ezen a hétvégén, mint kimenni az Esküvő Kiállításra. Bizony nincs az a menyasszony, akinek ne dobbanna meg a szíve a hófehér, netán ekrü, habos-babos ruhák láttán. Aztán amikor kiderül, hogy esküvőt kell szervezni, akkor rádöbben a leendő ara, hogy a ruhánál nem áll meg a szervezés. Hogy a vőlegényeket mennyire lehet végigcipelni a divatbemutatókon, a virágkötészeten, a smink- és frizurabemutatókon, nem tudjuk, tegyetek egy próbát!

Hol? Budapest, Papp László Sportaréna
Mikor? Január 26–27.
Mennyi? 1300–1900 forint

Hétvégi programok: Esküvő Kiállítás és ruhacserebereMegoldások szobaszínháza

Katánál betelt a pohár, és megmondta a férjének, hogy elege van abból, hogy a férje szülei teljesen rájuk telepszenek. Ismerős a helyzet? Kíváncsi vagy, hogy lehetne megoldani, hogy senkinek ne fájjon? Vagy legalább megoldani? A Megoldások szobaszínháza a lehetséges verziókat mutatja be, így kicsit szembenézhetünk magunkkal, kicsit pszichologizálnak nekünk a színpadon, az pedig már rajtunk múlik, mihez kezdünk vele.

 

 

Hol? VAM Design Center
Mikor? Január 25.
Mennyi? 2500 forint

Hétvégi programok: Esküvő Kiállítás és ruhacserebereI. Budai Hentes Fesztivál

„A legszebbek masnit kapnak, és nem vágjuk le” – ezt ígérik a Budai Hentes Fesztiválon rendezett disznószépségverseny résztvevőinek a zsűritagok. Hmm, lehet, hogy az ottani sertések megússzák, de azért lesz ott májas- és véreshurka-töltés, és versenyre kelnek a legjobb hentesek. Keresik a legjobb kenőmájast, na meg a disznósajtot, szóval tényleg csak az menjen ki, aki nem ijed meg a hagymás vértől és a töméntelen mennyiségű hústól. Nagy étkű pasikkal kifejezetten vicces lehet a program hétvégére, de ha csak a város legszimpatikusabb hentesét szeretnénk meglelni, akkor is ruccanjunk ki a Millenárisra.

Hol? Budapest, Millenáris
Mikor? Január 25–27.
Mennyi? Pénteken ingyenes, szombat–vasárnap 1000 forint

Hétvégi programok: Esküvő Kiállítás és ruhacserebereFantasy lovagvilág

Ha a család apraja vagy nagyja rá van kattanva a Gyűrűk urára vagy a Trónok harcára és a középkori lovagok páncélos világára, akkor a szádi csatán a helyetek a hétvégén. Csattognak majd a polifoam kardok, jönnek a marcona harcosok, tündérek, varázslók. Az „armourgardi kaland” című játékban tényleg eljátszanak egy csatát, és jó móka lehet, akár csak nézni és fotózni a forgatagot. Nyilván sokan már régóta készülnek az ütközetre teljes felszereléssel, de szívesen látnak újoncokat is. A részvételhez nem kell más, mint olyan semleges, díszítetlen ruházat, mely színében, fazonjában, anyagában akár középkori is lehet.

Hol? Szár
Mikor? Január 26.
Mennyi? Ingyenes

Hétvégi programok: Esküvő Kiállítás és ruhacserebere3. Gardrób Közösségi Ruhavásár

Ha tele vagy otthon megunt, kinőtt, de azért jó állapotú cuccokkal, vagy ha pont ilyenekre van szükséged, akkor neked találták ki a közösségi ruhavásárt. Csecsebecsék, cuccok, izgalmas rátalálások. Ilyenkor mindenki egy kicsit be van zsongva, mert olyan jó alkudozni, meg jó cuccokra találni, ami másnak már nem kell. Pár ezresért kaptok asztalt, összeállhattok a barátnőitekkel, és mielőtt jön a tavasz, megszabadulhattok a felesleges ruhadaraboktól, hogy újakkal töltsétek fel a polcaitokat.

Hol? Budapest, Akvárium klub
Mikor? Január 26.
Mennyi? Asztaldíj 3000 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top