Szabadidő

Vasárnapi programok: divattitkok és Miki egér

Kukkants be egy igazi divattervező műhelyébe vagy táncolj Miki egérrel! Három tipp a hétvégére!

Vasárnapi programok: divat titkok és Miki egérA nő ezer arca


Ideális csajos program lehet vasárnapra a Női Akadémia nyitott napja, ahol örökzöld női témákat feszegetnek, de ezeket sose lehet megunni. Újabb keletű, de mindenkit érdekelhet a téma: hogyan hat a híres közösségi oldal a kapcsolatokra, de lehetünk egy kicsit hiúk, és megismerhetjük a legújabb fiatalító arckezelési módokat. Kiderül, miért olyan jó nekünk, nőknek az alaszkai vadáfonya, és megmérethetjük tudományosan, hogy mennyire vagyunk stresszesek. A programok ingyenesek, de jó, ha előre jelentkezel, mert biztosan sokan lesznek.

Hol? Budapest, NŐ EZER ARCA Kapcsolatelemző- és Fejlesztő Központ
Mikor? Január 27.
Mennyi? Ingyenes

Vasárnapi programok: divat titkok és Miki egérMickey’s Magic Show

Ha szeretnénk látni, hogy Mickey egér együtt táncol Jázmin hercegnővel, vagy éppen Donald kacsával, vagy inkább azt szeretnénk, hogy a kis gyerekünk tátott szájjal bámuljon a színpadra, akkor vigyük el a Mickey’s Magic Show-ra. Nemcsak az imádott, klasszikus Disney-figurák integetnek ártatlanul a színpadról, hanem bűvészek is borzolják a kedélyeket kettéfűrészeléssel és a szokásos varázskalappal, amiben minden elfér. Most vasárnap az utolsó napjuk a plüss mesehősöknek Budapesten, akik persze még énekelnek is néhány betétdalt, mielőtt hazarepülnek.

Hol? Budapest, Kongresszusi Központ
Mikor? Január 24–27.
Mennyi? 5400–9400 forint

Vasárnapi programok: divat titkok és Miki egér4. ROOM

Szeretjük a divatos rucikat, a menő ruhácskákat, és kíváncsiak vagyunk, hogyan születnek az izgalmas darabok egy-egy műhelyben. A 4.ROOM egy olyan programsorozat, ahol fiatal, kreatív magyar divattervezők boszorkánykonyhájába nézhettek be, és ki ne szeretne a színfalak mögé látni? A tervezők megmutogatják a műhelyük féltett kincseit, elmesélik, hogyan terveznek, hogy lesz az ötletből sapka, ruha, szoknya, kabát, vagy éppen táska. Vasárnap a hideg helyett vegyétek be magatokat egy meleg showroomba!

Hol? Budapest
Mikor? Január 26–27.
Mennyi? Ingyenes

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top