Szabadidő

Hétvégi programok: ruhavásár és kocsonyaverseny

Tavon úszó szaunát avatnak Délegyházán, a Balatonnál kocsonya-szépségverseny lesz, és még olcsó csecsebecsékhez is juthatunk a közösségi piacon. Hétvégi válogatás!

Hétvégi programok: ingyenszauna és csinos kocsonyákSzauna a tavon


Szerintünk nagyon menő program szombatra Délegyházán a tavon úszó közszauna avatása. A parton pálinka és forralt bor, a tavon pedig az úszó szauna, ahol majd előre bejelentkezéssel egyszerre hatan üldögélhetnek a kis házikóban a tó közepén. Fával fűthető, kis öltöző és pihenő is van benne. A fürdőruhára fel lehet venni a télikabátot, lehet vinni piknikkosarat is, és ha elég merész vagy, pokrócot is. Mi irigykedünk a délegyháziakra!

 

 

Hol? Délegyháza
Mikor? Február 16.
Mennyi? Vigyél tűzifát!

Hétvégi programok: ingyenszauna és csinos kocsonyákKocsonya-Szépségverseny

Már látjuk is magunk előtt, ahogy a kis csinos tálas kocsonyák remegve végigvonulnak a színpadon, hogy a zsűri pontozhassa őket. Badacsonytördemicen szombaton nem az számít, hogy mennyire finom az a bizonyos kocsonya, csakis a külsőre mennek. Zöldséges, gyümölcsös, halas, tojásos – mindegy, csak legyen gyönyörűséges. Közben szól a népzene, és a végén bizony befalják a versenyzőket.

Hol? Badacsonytördemic
Mikor? Február 16.
Mennyi? Ingyenes

Hétvégi programok: ingyenszauna és csinos kocsonyák4. Gardrób Közösségi Ruhavásár


Ha tele vagy otthon megunt, kinőtt, de azért jó állapotú cuccokkal, vagy ha pont ilyenekre van szükséged, akkor neked találták ki a közösségi ruhavásárt. Csecsebecsék, cuccok, izgalmas rátalálások. Ilyenkor mindenki egy kicsit be van zsongva, mert olyan jó alkudozni, meg jó cuccokra találni, ami másnak már nem kell. Ha asztalt szeretnétek bérelni, már késő, viszont ha böngészni szeretnétek, menjetek ki, és új szerzeményekkel várhatjátok a tavaszt.

 

Hol? Budapest, Akvárium klub
Mikor? Február 16.
Mennyi? Amennyit költesz

Hétvégi programok: ingyenszauna és csinos kocsonyákLendület Nap

Vannak időszakok, amikor minden összeáll, szinte maguktól mennek a dolgok. Sajnos viszont vannak időszakok, amikor semmi nem sikerül, rohanunk, alig eszünk, stresszelünk, és a végén szépen kifulladunk. Ha épp ilyenben vagy, menj el a Lendület Napra, hátha találsz olyan dolgot, amitől újra beindulnak a fogaskerekeid. Előadásokat hallgathatsz az elengedésről, stresszkezelésről, sőt még pénzügyekben is eligazítanak. A legtitokzatosabb rész pedig a lomi-lomi masszázs, bármit is jelentsen, mi kipróbálnánk!

Hol? Budapest
Mikor? Február 16.
Mennyi? 9900 forint

Hétvégi programok: ingyenszauna és csinos kocsonyákGyőri Böllérnapok


Ha még szívvel-lélekkel benne vagy a télben, akkor menjetek Győrbe a hétvégén, ahol böllérek csapnak össze a kolbászhúsok felett. Vegetáriánusok messziről kerüljék az Egyetemi Csarnok mögötti teret, mert ott bizony húst hússal esznek majd a pálinkás reggelt túlélő csapatok. Versenyben töltik majd a legjobb kolbászt, főzik a toros töltött káposztákat. És ezek után még lesz merszük vérnyomást és vércukorszintet is mérni az egészségügyi sátorban. Aztán ahogy ilyenkor illik, este egy hatalmas máglyán elégetik a tél boszorkányát.

Hol? Győr
Mikor? Február 15–17.
Mennyi? Ingyenes

  + 1!

Hétvégi programok: ingyenszauna és csinos kocsonyákNatacha Atlas
Gondolkodj előre, március első hétvégéjén az észak-afrikai és közel-keleti beütésű elektronikus világzene dívája, Natacha Atlas lép fel az A38-on. A Szigeten többször járt már a világzenei színpadon, és mindig eksztázisba kergette a nézőket. Idén Európában csak három helyen lép fel, az egyik helyszín szerencsénkre Budapest. Előtte pedig a sokoldalú magyar énekesnő, Tóth Evelin és a Méthode Traditionelle zenekar hangolja a népeket.

Hol? Budapest, A38
Mikor? Március 2.
Mennyi? 5900 forint (elővételben:5500 forint)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top