Szabadidő

Ezt a sztárfrizurát koppintják a legtöbben – fotó

Azt eddig is tudtuk, hogy olyan híres emberek rajonganak a brit sorozatért, mint Obama felesége, de most arról is beszámolunk, hogy kik azok a sztárok, akik még a fodrászuktól is kedvenc Downton Abbey-karakterük frizuráját kérik.

Ezt a sztárfrizurát koppintják a legtöbben - fotóA brit sorozatért olyan hírességek rajonganak, mint Obama felesége, de Keira Knightley, Norah Jones, vagy éppen Russell Crowe is a népszerű angol dráma fanatikusai.

Az Anna Kareninát játszó elegáns színésznő, Keira Knightley kedvence a szenvedélyes Lady Mary, az amerikai énekesnő, Norah Jones pedig az angol sorozat legfiatalabb karakteréért van oda. Ugyanakkor nem csak a nők körében ennyire népszerű a sorozat, mert Russell Crowe is a Downton Abbey sántikáló komornyikjára, a Gossip girl amerikai sikersorozatból ismert színész, Chase Crawford pedig a sármos örökösre, Matthew-ra szeretne hasonlítani.

Úgy tűnik, a brit sorozat megtöri a több éve tartó hagyományt, évek óta ugyanis mindenki Jennifer Aniston-frizurát kér a fodrászától, ám egy amerikai lap összeállításából kiderült, hogy mostanában a Downton Abbey szereplőire akarnak hasonlítani az emberek. Nézzétek csak!

Dowton Abbey, minden vasárnap este a STORY4 műsorán!

Ezt a sztárfrizurát koppintják a legtöbben - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top