Szabadidő

Végre szopott a kiselefánt

Ahogyan arról beszámoltunk, a csütörtökön született elefántbébit cumin keresztül kellett táplálni, így jövője is veszélyben volt. Szombaton délelőtt a Fővárosi Állat- és Növénykert közleményében tudatta: végre megtalálta anyja emlőjét a kiselefánt.

További képek!
További képek!

„Csütörtöki megszületése óta feszülten vártuk, és ma végre megtörtént! Az elefántbaba megtalálta anyja emlőjét, és mintegy 20 perces önfeledt szopással megtöltötte bendőjét! A mai nap folyamán igyekszünk új fotókat is készíteni nektek, de kérjük, értsétek meg, hogy eddig nem ez volt a legfontosabb feladata az elefántok körül ténykedő csapatnak. Fotóst pedig nem engedtünk be hozzájuk: továbbra is csak az lehet mellettük, akinek feltétlenül szükséges. Ismételten köszönjük a sok jó kívánságot, az aggódást. Többek kérdésére: nevet egyelőre nem kapott a pici, szeretnénk őt kicsit jobban megismerni ehhez” – olvasható az állatkert Facebook-oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top