nlc.hu
Szabadidő
Soha nem látott fotó Diana hercegnéről és John Travoltáról

Soha nem látott fotó Diana hercegnéről és John Travoltáról

Különleges kép került ismét az újságok címlapjaira. Ezeken Diana hercegné táncol John Travolta színésszel. A képen látható elegáns fekete ruhát most elárverezik.

Diana hercegnő tíz ikonikus ruhakölteményét árverezi el márciusban egy londoni aukciósház.
A szóban forgó ruhákat először 1997-ben, halála előtt néhány hónappal még Diana utasítására, jótékonysági célból bocsátották árverésre, azóta pedig több alkalommal is gazdát cseréltek.

A kollekcióban olyan darabok szerepelnek, melyeket a hercegnő különféle hivatalos eseményeken vagy világhírű fotósok – például Mario Testino vagy Lord Snowdon – kamerája előtt viselt. Kalapács alá kerül például az a Victor Edelstein által tervezett, sötét estélyi is, melyben Diana 1985-ben, a Fehér Házban az akkori férje, Károly herceg tiszteletére rendezett fogadáson John Travoltával táncolt.

A szakemberek becslése szerint a ruhák darabonként alsó hangon is legalább 50 000 és 180 000 dollár, azaz 11 és 40 millió forint  közötti összegekért kelhetnek el.

Ez a ruha is eladó
Ez a ruha is eladó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top