Szabadidő

Kóstold meg a legjobb brownie-t, és nézd az Oscar-gálát!

Mi már nagyon izgulunk, vajon a kedvenceink kapják-e az Oscar-díjat! Nézd meg élőben, de előtte is vannak programtippjeink vasárnapra.

Kóstold meg a legjobb brownie-t és nézd az Oscar gálát!Brownie-őrület

Csokis, paleó, fahéjas, vegán, kókuszos, vagy akár céklás. Imádjuk a brownie-t, mert nem lehet nem imádni. A Müsziben vasárnap keresik a legjobb brownie-t: kóstolj, szavazz, mert itt mindenki zsűritag lesz, te is lehetsz az. A vasárnapi ebéd után már ne otthon egyétek meg a desszertet, hanem hagyjatok helyet a fincsi sütiknek. Gyerekeket is vihettek, naná, mert a sarokban lesz játszóház is.

Hol? Budapest, Müszi
Mikor? Február 24.
Mennyi? 600 forint

Kóstold meg a legjobb brownie-t és nézd az Oscar gálát!Oscar-est

Bizony ez a vasárnap azért is nevezetes, mert a legnagyobb filmes díjkiosztó éjszakája ez a tengerentúlon. Szegeden a Belvárosi moziban már reggeltől az Oscar-várományos filmeket vetítik, James Bond- és Django-koktélokat kevernek, és persze a csúcspont annak, aki bírja hajnali kettőig: élőben nézheti meg, ahogy a sztárok könnyekkel küszködve megköszönik az aranyozott szobrocskát. Lesznek ingyenes James Bond-vetítések is! Budapesten a Művész moziban lehet majd élőben követni a 85. Oscar-gálát.

Hol? Szeged, Belvárosi mozi
Mikor? Február 24.
Mennyi? 800 forint/film (de vannak kedvezmények is)

Kóstold meg a legjobb brownie-t és nézd az Oscar gálát!Zenélő Versek

Ha lazulnál, mondjuk kedden, akkor könnyűzenével kevert költészeti esten a helyed a Gödörben. Színpadon a beatboxbajnok, a filmvásznon pedig Radnóti Miklós egyik verse elevenedik meg vonós kísérettel. Performancos-zenés-verses este, ahol még vendégfellépők is becsempésznek valami egyedit: Hajós András, Hajdu Steve, és az Akkezdet Phiaiból ismert Saiid is ott lesznek.

Hol? Budapest, Gödör Klub
Mikor? Február 26.
Mennyi? 1000 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top