Szabadidő

Újra Budapesten ad koncertet a Depche Mode

A Depeche Mode tagjai bejelentették, hogy 2013-ban, turnéra indulnak, természetesen Budapest sem marad ki.

Újra Budapesten ad koncertet a Depche ModeDave Gahan, Martin Gore és Andy Fletcher 34 koncertet ad 25 különböző európai országban, több mint 1.5 millió rajongójuknak, mielőtt a turné Észak-Amerikában folytatódna. A turné Budapestre is megérkezik május 21-én, a Puskás Ferenc Stadionban lehet része az óriási magyar rajongótábornak az újabb fantasztikus Depeche Mode koncertben.

Ez lesz az első alkalom, hogy a banda színpadra lép a kirobbanó sikerű 2009/2010-es turnéjuk óta, amikor 142 koncertet adtak a világ körül, több mint 2.5 millió néző előtt. “Nagyon izgatott vagyok az új albumunk kapcsán ” – mondja Dave Gahan -, “de talán még ennél is jobban várom, hogy újra koncertezzünk.”

A 2013. május 21-i, Puskás Ferenc Stadionban tartandó Depeche Mode koncertre belépőjegyeket október 26-án, péntek reggel 7 órától lehet kapni a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top