nlc.hu
Szabadidő
Program: ide menj vasárnap!

Program: ide menj vasárnap!

Művészi esküvői ruhák, vagy egy bluesos böllérnap? Vasárnapi ajánlónk!

Program: ide menj vasárnap!Veszprémi Bor-Blues-Böllér Napok

Azt hittük, már vége a telet idéző fesztiváloknak, de Veszprémben még így utoljára, mielőtt teljes erővel elkezdene dübörögni a tavasz, áldoznak a kolbászos kulináris örömöknek. Aki böjtöl, ne menjen, vagy csak a kézművesvásár asztalai előtt nézegessen. A kötelező disznóvágás és töpörtyűverseny mellett fellép Deák Bill Gyula és zenekara, Török Ádám és a Mini, valamint még a Honvédelmi Minisztérium Légierő zenekara is. És Veszprém tényleg szép város, már a helyszín is megér egy kirándulást.

Hol? Veszprém
Mikor? Március 8–10.
Mennyi? Ingyenes

Program: ide menj vasárnap!WAMP Fashion

A múlt héten a gyerekeké volt a főszerep, most pedig jövünk mi. Egyedi készítésű, szép, csinos, bevállalós, akár ötletes ruhák töltik be a Váci1 üzletházat, mert most ideiglenesen ott állomásozik a művészpiac. Ami extra, hogy  a vasárnapi vásár kicsit esküvős különkiadás lesz: ruhákkal, asztaldíszekkel, meghívókkal. Válogassatok, nézegessetek ebéd előtt vagy után. Persze nemcsak házasulandók mehetnek!

 

Hol? Budapest, Váci1 irodaház
Mikor? Március 10.
Mennyi? Ingyenes

Program: ide menj vasárnap!Pici maci kuckója

Hozd magaddal a kedvenc mackódat, és ő is részese lehet a varázslatos meseelőadásnak a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban. A varázslatos ebben az esetben nemcsak egy jelző, mert a Négy évszak meseelőadás közben Mollini bűvész bűvöli majd a gyerekeket. A varázstrükkök után pedig ráhangolódásképpen  a húsvétra, a gyerekek színes, tavaszi szélfogót fabrikálhatnak, és lesz kézművesvásár is. (Ahol nem a gyerek szélforgóit árulják majd.) Vasárnapi ebéd előtti családi program!

Hol? Budapest
Mikor? Március 10.
Mennyi? 700 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top