nlc.hu
Szabadidő
Kirázza a kezedből a popcornt a jövő mozija!

Kirázza a kezedből a popcornt a jövő mozija!

Hideg szél fúj nyakadba, vízpermet csap az arcodba, és himbálódzol. Hol is vagy? Hát a moziban! Magyarországra is megjött a 3D utódja, a 4DX!
Kirázza a kezedből a popcornt a jövő mozija!

Képzeld el, amint a Pi életét nézed és a hajókatasztrófa pillanatában hideg szél fúj rád, érzed az óceán illatát és tengeribeteg leszel a hajó vad hánykolódásától a nyílt tengeren. Képzeld el, és váltsd valóra! Egyáltalán nem lehetetlen, ugyanis Dél-Koreából Euróba elsőként az egyik budapesti bevásárlóközpont mozijába érkezett meg a legújabb csoda, ami már tényleg minden érzékszervünkre hat. Kipróbáltuk, és a székek minden létező irányba mozogtak velünk, éreztük az ütéseket/becsapódásokat, ezerféle illatot képesek a terembe fújni (a Pi élete állatokkal teli hajórakterének megmutatásakor például szalmaillat volt) és stroboszkóppal még a villámlást is megidézték (állítólag ködöt is tud fújni a cucc, de ebből nekünk nem jutott). Igazi vidámparki moziélmény, amit leginkább a gyerekek élveznek majd, viszont a popcornnal és az üdítővel vigyázzunk, mert azt csúnyán kirázza a kezünkből.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top