Szabadidő

Hétvégi programok: kert- és divatőrültek figyelem!

Kertőrülteknek Garden Expó, divatőrülteknek Elle Fashion Show! A sonkalovagok a ráadás! Pörgős lesz a hétvége!

Hétvégi programok: kert- és divatőrültek figyelem!Garden Expo

Ha imádsz ültetni, metszeni, szépíteni a kerted vagy a balkonod, akkor most hétvégén ne hagyd ki a Garden Expót! Hogyan lesz szobából kert? Hogy válasszak öntözőrendszert? Sztárséfek egy kis nyarat csempésznek a grillbemutatójukkal, és a tulipánok szerelmesei beleszagolhatnak 5000 tulipán illatába. De elleshetünk energiatakarékossági trükköket, hasznos praktikákat, és profi kertépítők is bemutatják, ők hogyan képzelik el a kertet 2013-ban!

 

Hol? Budapest, Papp László Sportaréna
Mikor? Március 22–24.
Mennyi? 1200–1900 forint

Hétvégi programok: kert- és divatőrültek figyelem!7. Kecskeméti Fringe

„Akinek nem Fringe, ne vegye magára!” Fiatal művészek gurítják el a pöttyöst a hétvégén Kecskeméten. Megmutatják, hogyan tudnak táncolni, zenélni, színészkedni. Az ifjú képzőművészek pedig elkészítik saját tervezésű kecskéjüket, amelyeket aztán „végigterelnek” a város főterén. Ha valami kötetlen szórakozásra vágysz, megéri most Kecskemétre menni, a város tömve tettre kész, magát, a tehetségét megmutatni vágyó fiatallal. Éljen a művészet és persze az esti bulik!

Hol? Kecskemét
Mikor? Március 21–24.
Mennyi? Ingyenes

Hétvégi programok: kert- és divatőrültek figyelem!5. Gardrób Közösségi Ruhavásár

Ha tele vagy otthon megunt, kinőtt, de azért jó állapotú cuccokkal, vagy ha pont ilyenekre van szükséged, akkor neked találták ki a közösségi ruhavásárt. Csecsebecsék, cuccok, izgalmas rátalálások. Ilyenkor mindenki egy kicsit be van zsongva, mert olyan jó alkudozni, meg jó cuccokra találni, ami másnak már nem kell. Ha asztalt szeretnétek, nézzétek meg a vásár Facebook-oldalát, hátha be tudtok társulni valakihez. Viszont ha böngészni szeretnétek, menjetek ki, és új szerzeményekkel várhatjátok a tavaszt!

Hol? Budapest, Akvárium klub
Mikor? Március 23.
Mennyi? Amennyit költesz

Hétvégi programok: kert- és divatőrültek figyelem!7. Sonkafesztivál

Örömmel jelentjük, hogy Magyarországon létezik Sonkalovagrend, és beveszik Bábolnát a hétvégén. A sonkalovagok a sonkát védik, gondozzák, babusgatják. Hogy olyan finom legyen, és úgy készüljön, mint régen. Ők bizony nem várnak húsvétig, elébe mentek a húsos örömöknek. El tudjátok képzelni, mi lehet egy sonkafesztiválon? Hát igen, sonka sonkával, természetesen megeszik, versenyeztetik és füstölik őket.

Hol? Bábolna
Mikor? Március 23–24.
Mennyi? Ingyenes

Hétvégi programok: kert- és divatőrültek figyelem!Elle Fashion Show

A magyar tervezőkre nagyon büszkék vagyunk, mert mindig tudnak olyat mutatni a világnak, hogy csak na. Most pénteken és szombaton pedig csinosíts ki magad, és menj el a barátnőiddel a Millenárisra, ahol gyönyörűbbnél gyönyörűbb ruhák vonulnak fel a kifutókon. Például Benes Anita álomszép esküvői ruháit, vagy a World Fashion Designer Díjat nyert Daalarna légies kollekcióját is megcsodálhatjátok. Kerekes székes modellek is bemutatnak majd szebbnél szebb ruhakölteményeket. Szívmelengető filmeket vetítenek, és workshopok is lesznek.

Hol? Budapest, Millenáris
Mikor? Március 22–23.
Mennyi? 990–1990 forint

Hétvégi programok: kert- és divatőrültek figyelem!Gasztrohétvége

Ha pedig ez még nem lenne elég, akkor menj el a Budaörsi Kikába, ahol a kedvenc saját recepteddel értékes nyereményeket vihetsz haza! A verseny mellett bemutatókkal és kóstolókkal is várnak a szervezők, és a legújabb konyhatrendekkel is megismerkedhetsz.  Bővebb információ itt!

Hol? Budaörs, Kika
Mikor? Március 22-23.
Mennyi? Ingyenes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top