Szabadidő

Hétvégi programok: bogártalálkozó és Titanic!

Ha eleged van a szürke időjárásból, mindenképpen mozdulj ki a hétvégén! Szemezgessetek a programajánlónkból!

Hétvégi programok: bogártalálkozó és Titanic!Nem adom fel!

Somló Tamás, Vastag Tamás és Tóth Vera is fellép Gézu iskolatársaival a Fonóban, hogy pénzt gyűjtsenek Gézu kezelésére, aki sajnos egy ritka daganatos betegségben szenved. Nagyon megható és kedves, ahogy az osztálytársai, a szülők, az iskola és az egész kerület összefogott, hogy a kisfiúnak ne kelljen feladnia. Ha elmész, nemcsak egy koncertélménnyel leszel gazdagabb, hanem a segítés és összefogás öröme is a tiéd lehet. Gézu nem adja fel!

Hol? Budapest, Fonó Budai Zeneház
Mikor? Április 6.
Mennyi? 2000 forint

Hétvégi programok: bogártalálkozó és Titanic!22. Tavaszi Bogártalálkozó

Szerintünk nem csak pasiknak való a bogaras program Biatorbágyon. Évente összejönnek a bogarasok, ja, persze hogy a Volkswagen kis autójáról van szó. Legalább 500-600 különböző egyéniséggel rendelkező bogárhátút csodálhatsz meg, ráadásul lesz, aki jelmezbe öltözteti. Jelmez- és szépségverseny, autós ügyességi verseny, cukiskodás! A gyerekekre is gondoltak, mert egész nap megy a lufifújás, ugrálóvár és hasonló társaik.

 


Hol?
Biatorbágy
Mikor? Április 6.
Mennyi? Ingyenes

Hétvégi programok: bogártalálkozó és Titanic!20. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál

Cseh filmhez cseh sör jár majd a Titanic fesztiválon, amit mi minden évben nagyon várunk már. Nem a sört, hanem hogy olyan filmeket nézhessük, amelyek nagy részét nem láthatjuk magyar mozikban. Hat moziban és az A38-on lesznek a vetítések. A nyitófilm pedig Paul Thomas Anderson The Master című filmje lesz, amit volt szerencsénk látni, és nem értjük, hogy miért nem kapott Joaquin Phoenix érte Oscart. Sok-sok külföldi film között olyan is lesz, amiben magyar színészek szerepelnek. Szemezgessetek, válogassatok a programból!

Hol? Budapest
Mikor? Április 5–13.
Mennyi? 1100 forint/ film

Hétvégi programok: bogártalálkozó és Titanic!XIV. Szegedi Nemzetközi Gitárfesztivál

Emlékeztek arra a részre a Vicky Cristina Barcelona című Woody Allen-filmre, amiben egy forró nyári éjszakán főhősnőnk sírva fakad a flamencogitár-koncert közben, majd Javier Bardemre veti magát? Javier Bardemet nem ígérhetünk, de katarzist igen a szegedi gitárfesztiválon. A hétvégén a klasszikus gitár világhírű sztárjai Szegeden csapnak a húrok közé. Nézd meg, mire maradt még jegy, és utazz Szegedre romantikázni!


Hol?
Szeged
Mikor? Április
Mennyi? 800–1000 forint

Hétvégi programok: bogártalálkozó és Titanic!A bölcsesség öt energiája

A tibeti személyiségtípus-tanról tart előadást Irini Rockwell amerikai buddhista tanító és pszichoterapeuta. Ha még nem hallottál az öt Buddha-energiáról, akkor egy nemzetközi hírű tanító előadásán most meghallgathatod, miről szól ez egyáltalán.  Elöljáróban annyit, ha megtanuljuk felismerni ezeket az energiákat magunkban és másokban, akkor a kapcsolatainkban és a hétköznapi életünkben bele tudunk lazulni abba, ami épp történik, és a neurotikus oldaltól a bölcsesség felé mozdulni.

Hol? Budapest, MagNet Közösségi Ház
Mikor? Április 5. 18 óra
Mennyi? 3000 forint

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top