Szabadidő

Vasárnapi programok: titkos lépcsőházak és hajóhinta

Ha csak most jutott eszedbe, hogy jó lenne kimozdulni, ajánlunk neked néhány menő programot vasárnapra!

Vasárnapi programok: titkos lépcsőházak és hajóhintaBudapest100

Nagyon jó program vasárnapra a 100 éves házak Budapesten, mi tavaly voltunk, és nagyon jól szórakoztunk. Ha beenged valaki a házába, az egy nagyon intim dolog. A 100 éves házukra büszke budapestiek pont ez fogják tenni. Mesélnek a ház múltjáról, építészeti csodákra is bukkanhatunk, és az ajtók csak ilyenkor nyílnak ki előttünk. Sütikkel várnak, fotókat mutatnak, játékokat szerveznek. Nemcsak magánházak, hanem például a Főtaxi székháza vagy a Kazinczy utcai zsinagóga kapuja is nyitva áll majd. A belépés ingyenes, de regisztráljatok előre!

Hol? Budapest
Mikor? Április 6–7.
Mennyi? Ingyenes

Vasárnapi programok: titkos lépcsőházak és hajóhintaHatártalan Napok

Színház, ugye, az egész világ, de most hétvégén Miskolcra költözik. A Határtalan Napok fesztivál utolsó napja vasárnap, még elkaphatsz egy előadást. A lényeg, hogy határon túli városok színházai hozzák el a darabjaikat Miskolcra. A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház a több fődíjat is nyert Bányavirág című darabját hozza el. A szabadkai Kosztolányi Dezső Színház kőkemény családi drámát hoz, cserébe a kassai Thália Színház egy vígjátékkal és egy mesemusicallel jön. Menjetek színházba!

Hol? Miskolc
Mikor? Április 5–7.
Mennyi? 1000–2000 forint

Vasárnapi programok: titkos lépcsőházak és hajóhintaWAMP Mini

 
Formabontó hajóhinta, egyedi gyerekruhák és korántsem klasszikus játékok! A vasárnapi WAMP most megint a gyerekcuccokról és persze a gyerekekről szól. Ha szeretnél valami vagány dolgot a gyerekszobába, vagy kifogytatok már a mesekönyvekből, akkor vasárnap ebéd előtt vagy ebéd után beszerezheted a WAMP Minin. A Replaccon pedig a gyerekek egész nap félbevágott autógumin hintázhatnak, vagy éppen buborékképet keretezhetnek. A játszóház ingyenes, és reggel tíztől este hatig nyitva áll.


Hol?
Budapest, Váci1üzletház
Mikor? Április 7.
Mennyi? Nincs belépő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top