Szabadidő

Vasárnapi programok: találkozz szinkronszínészekkel!

Szinkronszínészek, zenei masszázs vagy egy jó kis művészpiac! Programajánló vasárnapra!

Vasárnapi programok: találkozz szinkron színészekkel!5. Szinkronos Közönségtalálkozó

„Magyar hangja: Kassai Ilona” – szinkronszínészek, akiknek álmunkból felébresztve is tudjuk a nevét, de nem biztos, hogy az utcán felismernénk őket. Hát most itt az alkalom, hogy a magyar szinkronszínészek közelébe férkőzhessünk. A vasárnapi ebéd után lehet beszélgetni, autogramot kérni, stábtagoktól kulisszatitkokat megtudni.

Hol? Budapest, Hunguest Hotel Platánus
Mikor? Április 14.
Mennyi? Ingyenes

Vasárnapi programok: találkozz szinkron színészekkel!WAMP Fashion

Itt az ideje, hogy végre tavaszba öltöztessük a lelkünket és a testünket is! Most vasárnap a WAMP témája a divat lesz. Vagyis a szebbnél szebb és a vagányabbnál vagányabb ruháké a főszerep. Lelkes magyar divattervezők, például az Ille-Olla, itt vonultatják fel legfrissebb kollekciójukat. Velúrpapíros textil nyakláncok, környezettudatos táskák, csűrcsavaros ékszerek. A lényeg, hogy szerintünk már tudjátok, milyen egy WAMP-ra kisétálni!

Hol? Budapest, Váci1
Mikor? Április 14.
Mennyi? Nincs belépő

Vasárnapi programok: találkozz szinkron színészekkel!Bevetetlen álmok

A Pszinapszis – Budapesti Pszichológiai Napok utolsó napján, vasárnap lesz egy elég izgalmasnak tűnő program: zeneterápiás masszázsiskola! Egyszerre kell masszíroznod, ütemre lélegezned, ritmusra mozognod és mindezt úgy, hogy közben követve a zenét meg is fogalmazz valamit azzal, amit csinálsz, tehát zenélned kell. Továbbképzés masszőröknek, de mi tesztalanynak szívesen jelentkezünk!

Hol? Budapest
Mikor? Április 14.
Mennyi? 1600–1800 forint

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top