Szabadidő

Vasárnapi programok: indul a mesevonat!

Hogy jobban szeressétek a vasárnapot, és ne a hétfőn járjon az eszetek, válasszatok programot a hét utolsó napjára!

Vasárnapi programok: indul a mesevonat!Mesevonat

Ha szeretnénk a gyereket elkápráztatni, akkor vasárnap irány Kismaros, ahol az Ámulat Társulat és a királyréti kisvasút olyan kalandos mesevonatozást szervez, hogy csak na. Kisvasúton ülni már önmagában is klassz, és ha közben még a Grimm testvérek, a gonosz mostoha, Hófehérke, Jancsi és Juliska is megelevenedik minden egyes állomáson, még jobb. A vonat mozgó nézőtér, a végállomáson, Királyréten még segíthetnek is a gyerekek kiszabadítani a Grimm-mesék hősnőit.

Hol? Kismaros
Mikor? Április 21.
Mennyi? 1200–1800 forint 

Vasárnapi programok: indul a mesevonat!Pálinkafesztivál

Még az utolsó napját pont elcsíphetitek Gyulán a fesztiválnak. Lesz itt minden, ami ilyenkor lenni szokott, és vasárnap, a harmadik napon már biztosan csak a legkeményebb mag lesz talpon. Sámándobosok ébresztik a fesztiválozókat, a gyulai vár tövében pedig megkezdődik a főzőverseny. Megkoronázzák a Pálinka Szépét, zsűrizik a pálinkákat, közben szól a hawaii gitár. Állóképes turistáknak ajánljuk!

Hol? Gyula
Mikor? Április 19–21.
Mennyi? Vasárnap délelőtt ingyenes, utána 800 forint

Vasárnapi programok: indul a mesevonat!Francia Filmtavasz

Ha már eleget voltál a szabadban, túl vagy a kertészkedésen, napozáson, vagy akár egy kiránduláson, és este még mennél valahova, akkor vasárnap még megnézhetsz egy-két francia filmet, nemcsak Budapesten, hanem nagyon sok vidéki városban is. Mi szeretjük a francia filmek hangulatát, legyen vígjáték vagy egy szerelmes dráma!

Mikor? Április 18–21.
Hol? A fesztivál honlapján minden helyszínt megtalálsz

Vasárnapi programok: indul a mesevonat!Párnakönyv

Jövő szerdán, április 23-án Lévai Katalin regényét, a Párnakönyvet mutatják be a Rózsavölgyi Szalonban. Az önéletrajzi ihletésű szerelmi történet férfi főhősének bőrében Németh Kristóf, párját pedig Földes Eszter alakítja. Nem jellemző, de külön pikantériája az előadásnak, hogy az írónő is szereplője a saját darabjának, narrátorként kommentálja az eseményeket.

Hol? Budapest, Rózsavölgyi Szalon
Mikor? Április 23.
Mennyi? 3900 forint 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top