Szabadidő

Vasárnapi programok: sajtfesztivál és kalandjáték!

Ne üljetek otthon, válogassatok a vasárnapi programajánlónkból!

Vasárnapi programok: sajtfesztivál és kalandjáték!WAMP Keltető

Már biztosan készültök, mert a WAMP-ra jó kimenni; egy nagy nyüzsgő kiállítás, ahol ér megtaperolni a cuccokat. A hónap designere Berecz Vanda, akinek a táskáiért mi odavagyunk. Olvashattok is a Nők Lapja Cafén vele egy interjút. Bemutatkoznak a Budapesti Kommunikációs Főiskola művészeti karának ifjú tehetségei is, akik megmutatják, szerintük mi a menő. És még mindig a Váci1-ben keressétek a csini dolgokat, vasárnapi ebéd előtt és utána laza kis program!

Hol? Budapest, Váci1
Mikor? Április 27.
Mennyi? Ingyenes

Vasárnapi programok: sajtfesztivál és kalandjáték!Sajt- és Túrófesztivál

Kecskesajt, bazsalikomos, füstölt és mindenféle sajt! Szeretjük, nagyon – ha a csoki és a sajt között kéne választani, hogy melyikről mondjunk le, oltári nehéz döntés lenne. Vasárnap még elcsíphetitek Gyomaendrődön a sajtfesztivál utolsó napját. Keresik a legfinomabb túrós sütit és sajtos sütit. Az utolsó napon pedig legalább 100 népi játékot lehet kipróbálni, nemcsak gyerekeknek!

Hol? Gyomaendrőd
Mikor? Április 26–28.
Mennyi? 400 forint

Vasárnapi programok: sajtfesztivál és kalandjáték!Judafest Kölyöknap

Utazásos kalandjátékra hív vasárnap a Lauder Javne Iskola. A gyerekek lóra szállnak, léghajóra pattannak, használhatnak tutajt, utazhatnak traktorral és nyomolvasókká kell válniuk, hogy el ne tévedjenek. Közben felfedezik a Tel-Aviv-i tengerpartot, a jiddis szavak kalandos világát, Chagall műtermét, a frigyláda titkait is! A gyerekeknek az Alma együttes nyomja, a szülőknek pedig lesz chill out zóna.

Hol? Budapest, Lauder Javne Iskola
Mikor? Április 28.
Mennyi? 600–1500 forint

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top